به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام روح الله مختاری عصر پنجشنبه در مراسم گرامیداشت بیست و دومین دوره هفته کتاب و تجلیل از فعالین عرصه کتابخوانی شهرستان حاجی آباد ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام سجاد(ع) بیان کرد: یکی از مهمترین مشکلات فرهنگی جامعه فاصله گرفتن خانواده ها از کتاب و کتابخوانی می باشد و باید مطالعه از خانواده شروع گردد و کودکان از سنین کودکی با کتاب مانوس شوند.
حجت الاسلام مختاری ضمن تقدیر از فعالین عرصه کتاب و کتابخوانی تصریح کرد: مقام معظم رهبری همواره به مطالعه و کتابخوانی تاکید دارند و در خصوص فرهنگ مطالعه نیز اینگونه بیان کرده اند که فرایند کمال بشری بوسیله کتاب تحقق می یابد و با مطالعه بسیاری از مشکلات حل می شود.
کریم بهزادی نیا با اشاره به فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی بیان کرد. در این هفته برنامه های مختلفی در کتابخانه های عمومی شهرستان در حال برگزاری است و اقشار مختلف مردم را تحت پوشش قرار می دهد.
وی افزود:نمایشگاه تازه های کتاب و کتب عاشورایی ،جلسه نقد و بررسی کتاب ،ایجاد پایگاه ای اهداء کتاب و عضوگیری رایگان در طی هفته کتاب تنها بخشی از فعالیتهای در حال انجام اداره کتابخانه های شهرستان است.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان حاجی آباد خاطرنشان کرد: در حال حاضر امکانات خوبی برای مراجعین به کتابخانه های عمومی فراهم شده و این شهروندان هستند که می توانند با مراجعه مستمر به کتابخانه به پویایی و شادابی کتابخانه ها کمک کنند.
بهزادی نیا با اشاره به پیشرفت چشمگیر کتابخانه های شهرستان در سال گذشته خاطرنشان کرد : در طی یکسال اعضای کتابخانه های حاجی آباد رشد 3 برابری داشته و کتابخانه سیدالشهدا حاجی آباد در سال 92 به عنوان یکی از کتابخانه های برتر استان انتخاب شده است.
گفتنی است در پایان مراسم از کتابخوانان برتر، نویسندگان، خیرین کتابخانه، برگزیدگان مسابقه کتابخوانی و فعالین عرصه فرهنگی تجلیل شد.
بیست و دومین دوره هفته کتاب با نام بزرگداشت علامه طباطبایی(ره) از 24 لغایت 30 آبان 93 همزمان با سراسر کشور از سوی ستاد برگزاری هفته کتاب استان هرمزگان در حال برگزاری است.