پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۰۱

منادی در گفتگو با مهر:

حمایت فراکسیون دانشگاهیان از فرهادی/ رای بالایی در انتظار گزینه وزارت علوم است

حمایت فراکسیون دانشگاهیان از فرهادی/ رای بالایی در انتظار گزینه وزارت علوم است

رئیس فراکسیون دانشگاهیان مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت رای فرهادی گزینه وزارت علوم در مجلس خوب است و فراکسیون از وی حمایت می کند.

دکتر علیرضا منادی، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اوضاع رای فرهادی خوب است و فراکسیون دانشگاهیان هم معتقد هستند که فرهادی رای خوبی خواهد آورد و من به عنوان رئیس فراکسیون دانشگاهیان هم می گویم که رای بالایی خواهد داشت.

منادی در پاسخ به این پرسش که برخی به انتخاب یک پزشک برای وزارت علوم ایراداتی وارد کرده اند، گفت: وزارت بهداشت الگوی موفق علم و عمل باهم است و اگر دانشگاه های دولتی هم این الگو را پیاده کنند باید به آنها آفرین گفت.

کد خبر 2425674