به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد ظهر سه شنبه در نودمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان تهران طی سخنانی گفت: سرفصلهای جدیدی در سال ۹۸ برای شورای فرهنگ عمومی استان تهران تعریف شده که آسیبهای اجتماعی، ایثار و شهادت و جوانان یکی از این سرفصلها است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تهران ادامه داد: امیدوارم در سال ۹۸ در حوزه فرهنگ عمومی کار بزرگی را در شأن استان تهران انجام دهیم.
وی افزود: به نظر میرسد باید ابتدا اولویتهای نخست استان تهران در حوزههای مختلف شناسایی و سپس برای آنها برنامه ریزی شود.
ابوترابی فرد گفت: سرفصلهای تعیین شده برای شورای فرهنگ عمومی استان تهران با نگاه کارشناسی شده تدوین شده اند.
وی سپس به بارشهای ابتدای سال اشاره کرد و گفت: این موضوع که در بارشهای سیل آسای نیمه نخست فروردین سالجاری حتی یک مورد آب گرفتگی در معابر شهر و استان تهران گزارش نشده است، ناشی از نحوه راهبری صحیح ستاد مدیریت استان و نوع مدیریت جهادی استاندار تهران است.
امام جمعه موقت تهران گفت: حضور مستمر و مداوم معاونین استاندار و فرمانداران استان و همچنین ستاد مدیریت بحران استان تهران در مناطق سیل زده استان خوزستان و شهرستان دشت آزادگان و نحوه امداد رسانی به این مناطق مطلوب و قابل تقدیر است.