پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۳:۴۰

حجت الاسلام خاتمی:

فضای مجازی جوانان را تهدید می کند

فضای مجازی جوانان را تهدید می کند

زنجان -خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با اشاره به اینکه فضای مجازی جوانان را تهدید می کند، گفت: متاسفانه جوانان فضای مجازی را برای مطالعه انتخاب کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خاتمی ظهر شنبه در همایش تجلیل از خامادن کتاب افزود: متاسفانه امروز مطالعه نسل جوان نسبت به دهه های گذشته بسیار کاهش یافته است.

وی اظهار داشت: امروز نسل جوان فضای مجازی را ابزار برای مظالعه و دریافت مطالب و اطلاعات مد نظر قرار داده و کمتر به سمت مطالعه کتاب می رود. 

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: باید مسئولین دستگاههای ذیربط برای برون رفت از این معضل راهکار ارائه بدهند.

حجت الاسلام خاتمی تاکید کرد: دستگاههای ذیربط باید مطالبی را برای جوانان در نظر داشته باشند که برای آنها جدابیت لازم را داشته باشد.

وی در ادامه افزود: نسل جوان ما با رسانه ها های جدید سرو کار دارند و اطلاعات لازم را به دست آورند ولی دانشمند و ملا پرورش نمی یابند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان یاد آورشد: باید به این امر توجه داشته باشیم که جوان دانشمند را در جامعه  تربیت کنیم و تحقق این امر مهم هم توجه به امر کتابخوانی و مطالعه کتاب می باشد.

حجت الاسلام خاتمی افزود: هر علمی که مکتوب نباشد نابود می شود و میراث هر مملکت و ملتی را باید در تاریخ کتاب آن باید جست.

وی تصریح کرد: تاریخ گویای هر ملت آن کتابی است که از اندیشمندان آن باقی و در اختیار مردم قرار بگیرد.

نمیانده ولی فقیه در استان وامام جمعه زنجان ابراز کرد: ترویج و توسعه امر کتابخوانی نیاز به فرهنگ سازی دارد که باید رسانه ها و دستگاهای ذیربط مساعدت لازم را داشته باشند.

کد خبر 2426108