پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۱۳

سردار احمدی:

یکصد و چهل پایگاه و سالن ورزشی در هفته بسیج در مشهد به بهره‌برداری می‌رسد

یکصد و چهل پایگاه و سالن ورزشی در هفته بسیج در مشهد به بهره‌برداری می‌رسد

مشهد-خبرگزاری مهر: فرمانده سپاه امام رضا(ع) گفت: در حاشیه شهر مشهد یکصد پایگاه بسیج و بیش از ۴۰ سالن ورزشی در هفته بسیج در مشهد به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ دوم پاسدار غلامرضا احمدی ظهر شنبه در دیدار فرماندهان و بسیجیان سپاه امام رضا(ع) با امام جمعه مشهد كه در دفتر امام جمعه برگزار شد گفت: برای تامین امنیت حاشیه شهر، گشت های امنیتی راه اندازی شده است و امیدواریم همكاران ما با مدیریت جهادی این پروژه را تكمیل و امنیت مناسب به حاشیه شهر ببخشند.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی افزود: بیش از هفت هزار از بسیجیان در حاشیه شهر مشهد به منظوری برقراری امنیت در این مناطق شبانه روز برای درگیری با اشرار حضور دارند و در آخرین درگیری نیز ۱۰ تا ۱۲ خودرو به یك پاسگاه حمله كرده كه تعداد آنها به ۱۵۰ نفر می رسید اما بسیجیان ما مردانه ایستادند و دفاع كردند.

وی ادامه داد: برای زیرساخت های حاشیه شهر مشهد منابع وارد شده است و تا كنون بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای فعالیت های فرهنگی پایگاه های بسیج در حاشیه شهر در نظر گرفته شده است.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی بیان داشت: تقاضا داریم تا همكاران ما یك سال كاری، مدیریت جهادی داشته باشند و در تامین زیرساخت های سازمان ها و بازسازی نیروی انسانی قدم ویژه ای برداریم.

وی اظهار كرد: در حاشیه شهر مشهد یکصد پایگاه بسیج و بیش از ۴۰ سالن ورزشی در هفته بسیج در مشهد به بهره برداری خواهد رسید.  

 

 

کد خبر 2426292