پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ مهر ۱۳۸۴، ۱۲:۱۷

با حمايت ازاقدامات سركوبگرانه صهيونيست ها؛

آمريكا از اسرائيل خواست محدوديت سفر فلسطينيان به كرانه باختري را لغو كند

وزارت امور خارجه آمريكا از رژيم صهيونيستي خواست محدوديت سفر مردم فلسطين به كرانه باختري را لغو نمايد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه صهيونيستي هاآرتص، وزارت خارجه آمريكا اعلام كرد در حالي كه حق اسرائيل براي دفاع از خود را به رسميت مي شناسد، محدوديت هاي تعيين شده براي سفر به كرانه باختري را از سوي تل آويو تقبيح مي كند و خواهان آن است كه اين محدوديت ها لغو شوند.

وزارت خارجه آمريكا در نامه اي كه به طور محرمانه براي ويليام وارد نماينده آمريكا در منطقه نيز فرستاد، آورده است: ما حملات صورت گرفته در كرانه باختري را محكوم مي كنيم اما از اسرائيل مي خواهيم اجازه دهد فلسطيني ها رفت و آمد روزانه خود به اين منطقه را راحت تر انجام دهند.

شين مك كورمك سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا گفت: طرف فلسطيني ( تشكيلات خودگردان) وظيفه دارد كه با تروريسم مبارزه كند و شبكه هاي تروريستي ( گروه هاي مقاوم در برابراشغالگران )  را از بين ببرد.

وي ادعا كرد: اسرائيل هم همچون فلسطين قرباني تروريسم است و وظيفه همه دولت هاست كه مردم خود را از تروريسم در امان دارند.

مك كورمك گفت : ما از اسرائيل و فلسطين( تشكيلات خودگردان) مي خواهيم تلاش كنند در صلح و امنيت در كنار يكديگر زندگي كنند.

شايان ذكر است به رغم اين درخواست از سوي آمريكا، رژيم صهيونيستي همچنان به اقدامات سركوبگرانه و اعمال محدوديت هاي غير انساني بر ضد ملت فلسطين ادامه مي دهد و اخيرا نيز تدابير شديد امنيتي را در كرانه باختري برقرار كرد.

کد خبر 242683

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha