پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ آذر ۱۳۹۳، ۱۴:۱۳

از 7 تا 9 آذر و با موضوع شاهنامه؛

نمایشگاهی از آثار تصویرگران ایران در فستیوال کتاب تفلیس برپا می‌شود

نمایشگاهی از آثار تصویرگران ایران در فستیوال کتاب تفلیس برپا می‌شود

نمایشگاهی از آثار تصویرگران ایرانی با موضوع شاهنامه هفته آینده در فستیوال کتاب تفلیس برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه تصویرگری ایران با موضوع شاهنامه در فستیوال کتاب تفلیس از 28 تا 30 نوامبر 2014 برابر 7 تا 9 آذرماه سال جاری توسط این موسسه در محل دائمی نمایشگاه‌های گرجستان برگزار می‌شود.

در این نمایشگاه کتاب‌هایی از انتشارات شباویز، قدیانی، کانون پرورش فکری کودک و نوجوان، پیدایش، افق، موسسه فرهنگی هنری خراسان، خانه ادبیات، طاهر، نظر، پنچره و 80 اثر تصویرگری از هنرمندانی مانند حسن عامه‌کن، محرم اسلام‌نژاد، میترا عبدالهی، عطیه بزرگ‌سهرابی، زهرا حقگو، مریم حسن‌نژاد، علی خدایی، عطیه مرکزی، نرگس محمدی، مانلی منوچهری، کریم نصر، پژمان رحیم‌نژاد، نوشین صفاخو، امیر شبانی‌پور، فرشید شفیعی، سید فضل‌الله طباطبایی، نیره تقوی، مرجان وفائیان به نمایش گذاشته می‌شود.

همچنین بر اساس این گزارش، سه تصویرگر به نام‌های علی بوذری، گلریز گرگانی و سارا خرامان به صورت مستقیم در این نمایشگاه حضور پیدا خواهند کرد و به اجرای کارگاه هنری و سخنرانی می‌پردازند.

موافقت برگزاری این نمایشگاه به دنبال توافق موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران در شانزدهمین فستیوال بین‌المللی کتاب تفلیس با انجمن تصویرگران این کشور صورت پذیرفته است. رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در گرجستان و انجمن فرهنگی و هنری تصویرگران ایران در این رویداد مشارکت می‌کنند.

کد خبر 2427115

برچسب‌ها