به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر اسدی صبح دوشنبه در نشست مدیران ثبت اسناد استان در خصوص سند دار کردن اراضی دولتی خواستار همکاری بیشتر سایر دستگاه های اجرایی با ادارات ثبت شد و از روسا واحدهای ثبتی خواست تا با شناسایی موانع صدور سند مالکیت و بر طرف کردن این موانع و انجام هماهنگی های لازم به صدور سند مالکیت اراضی دولتی سرعت بیشتری ببخشند.
معاون مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان نظارت مستقیم روسا بر عملکرد کارکنان و دفاتر اسناد رسمی، تعیین وقت دقیق برای انجام کارهای مراجعین از جمله ثبت شرکتها، سرعت بخشیدن به تعویض اسناد مالکیت دفترچه ایی به کاداستری، نظارت بر هیئت های فعال در ادارات ثبت به ویژه هیئت قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمانهای فاقد سند رسمی، مشخص کردن وضیعت پرونده های ثبتی در راستای اجرای قانون ساماندهی را مهمترین اولویت های کاری روسای واحدهای ثبتی دانست.
ولی الله عبدی کمیشانی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان مازندران، خواستار نظارت بیشتر روسای ادارات ثبت بر کارکنان زیر مجموعه خود شد و افزود: هر جا که نظارت یک مدیر و مسئول بیشتر بود تخلفات نیز کمتر خواهد بود.
وی با اشاره به بعضی از موانع موجود جهت انجام نظارت صحیح بر کارکنان، قانون را فصل خطاب انجام امورات دانست.
عبدی کمیشانی سپس خاطرنشان کرد: یکی از عوامل موفقیت مدیر یک مجموعه شجاعت در تصمیم گیری ها است.
وی در این رابطه اظهار داشت: اگر تصمیم درست، به موقع و شجاعانه نگیریم، کارها با کندی پیش خواهد رفت.
وی همچنین اساس و محور تصمیم گیری ها را انجام کار مردم منطبق بر مقررات موجود دانست.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک مازندران یادآور شد: قوانین را در جهت منافع و سود رسانی به مردم و مراجعان تفسیر کنیم نه ایجاد مانع برای انجام کار ارباب رجوع باشد.