به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی عبدالله جوادی آملی قبل از ظهر دوشنبه در جلسه درس تفسیر خود در مسجد اعظم قم اظهار داشت: غربیها چه برنامه هستهای ما را قبول کنند چه نکنند ملت ما پیروز است به شرط اینکه ملت با اراده و عزم باقی بمانند زیرا ملت با عزم و اراده هرگز سر تسلیم در مقابل دشمن فرود نمیآورد.
وی اظهار داشت: ملت ما با مشکلات زیادی در اوایل انقلاب اسلامی روبرو بود و جنگ داخلی داشتیم و 8 سال هم درگیر دفاع مقدس بودیم اما جوانان ما با نیروی عقیده و ایمان به مقابله با تجاوز دشمنان پرداختند و پیروز شدند.
این مفسر قرآن کریم ادامه داد: برخی از بسیجیان در دوره جنگ تحمیلی نزد ما میآمدند تا با قرآن آنان را بدرقه کنیم و همه در دستشان پرچم یا زهرا و یا حسین و یا علی(ع) بود و کسی پرچم سه رنگ نداشت زیرا پرچم سه رنگ اگر عرضه داشت در جنگ جهانی خودش را نگه میداشت.
آیت الله جوادی آملی با بیان اینکه ایران را توسل به ائمه اطهار(ع) و باور به توحید حفظ کرده است، اضافه کرد: پرچم سه رنگ در کودتای 28 مرداد و در دوره پهلوی و ... هم بود اما آنچه باعث شد در جنگ پیروز شویم پرچم یا زهرا و یا حسین(ع) بود و امروز هم در مسئله هستهای آنها قبول کنند یا نکنند ما پیروز هستیم.