پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۱۴

زوار اربعین حسینی در شهرهای خود ساماندهی می شوند/ جلوگیری از ازدحام در مرز

زوار اربعین حسینی در شهرهای خود ساماندهی می شوند/ جلوگیری از ازدحام در مرز

کرمانشاه - خبر گزاری مهر: رئیس سازمان حج و زیارت استان کرمانشاه از ساماندهی زوار عتبات عالیات در شهرهای محل سکونت خود و پیش از عزیمت به مرز خبر داد.

رضا نجفیان با اشاره به صدور ویزا در کنسولگری عراق برای زائران کربلای معلی تا پیش از اربعین حسینی در کرمانشاه به خبرنگار مهر گفت: در سال جاری سازمان حج و زیارت برای جلوگیری از اجتماع بیش از حد در مرز برای اعزام به عراق راهکارهایی را اندیشیده است.

وی ادامه داد: در این راستا به جای اینکه زائرین پس از عزیمت به مرز ساماندهی شوند در شهر های محل اقامت خود با اطلاع رسانی اینترنتی ساماندهی خواهند شد.

نجفیان اظهار داشت: با این اقدام مشکل سالهای گذشته که ازدحام بیش از اندازه در مرز بود پیش نمی آید و زائران با اعلام سازمان حج و زیارت بر اساس زمان بندی مخصوص خود به مرز عزیمت می کنند.

رئیس سازمان حج و زیارت استان کرمانشاه ادامه داد: همچنین کنسولگری های عراق در کرمانشاه، مشهد و اهواز هماهنگی های خوبی برای نظم بیشتر انجام داده اند.

وی گفت: یکی از خواسته های سازمان حج و زیارت لغو ویزاهای انفرادی و جایگزینی ویزاهای گروهی بوده است.

نجفیان در پایان از برنامه ریزی های لازم برای اعزام زائرین و انجام این اقدامات بدون هیچ مشکلی خبر داد.

کد خبر 2428827

برچسب‌ها