پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

در یک شرکت دانش بنیان ؛

اولین دستگاه شستشوی مکانیزه قطار واتوبوس ساخته شد

اولین دستگاه شستشوی مکانیزه قطار واتوبوس ساخته شد

یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت اولین کارواش سیار قطار، اتوبوس و مترو شد که این سیستم مجهز به مخزن آب کثیف است.

محمود حسن پور گلریز - مدیر عامل شرکت دانش بنیان در پارک علمی و فناوری خراسان، مجری طرح "کارواش سیار" در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این شرکت در راستای مکانیزه کردن وسایل شستشوی اتوبوس، گارد ریل ها، مترو و مواردی از این دست فعالیت می کند.

وی با بیان اینکه این کارواش درشستشوی ایستگاه اتوبوس، دیواره تونل ها، نرده های سطوح شهر کاربرد دارد، افزود: کارواش سیار برای شستشوی مترو و قطارها به صورت مکانیزه  قابل استفاده است که اولین نمونه این دستگاه در راه آهن تهران به کارگرفته شده است.

حسن پور اذعان داشت: این کارواش دستی با فشار آب کار می کند و به صورت یک خودروی جداگانه با دو مخزن آب تمیز و آب کثیف به شستشوی قطار می پردازد.

وی با بیان اینکه در هیچ جای دنیا شستشوی قطار بدین صورت نیست، در ادامه عنوان کرد: این سیستم شستشو به صورت اتوماتیک است و در صورت نبود اپراتور، از محدوده شستشوی مترو فراتر نمی رود.

حسن پور درباره یکی دیگر از مزیتهای این دستگاه گفت: بر روی این کارواش، کوره ای وجود دارد که می تواند در لحظه آب خروجی را گرم کند تا چربی های روی سطوح را به خوبی پاک کند.

کد خبر 2429337