عطاالله منوچهری در گفتگو با خبرنگار مهر از بارش برف در برخی از محورهای مواصلاتی استان کرمان خبر داد و گفت: محورهای رفسنجان و سرچشمه از جمله این مناطق بودند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بارش شدید برف در گدار کفنوئیه ادامه دارد، اذعان داشت: در محور سیرجان به سمت گدارخانه سرخ و تونل سیرچ در محور شهداد نیز شاهد بارش خفیف برف هستیم.
منوچهری از حضور گروه های راهداری در محورهای یاد شده خبر داد و افزود: در سایر محورهای مواصلاتی استان کرمان شرایط عادی حکمفرما بوده و بارش باران قطع شده است.
سرپرست مديريت راهداری راه و شهرسازي استان كرمان از انجام عملیات نمک پاشی در مسیرهای مذکور خبر و ادامه داد: در حال حاضر با تلاش نیروهای راهداری تردد وسایل نقلیه در کلیه محورهای استان در حال انجام است.
وی از راننده ها خواست قبل از حضور در محورهای استان از وضعیت جاده ها اطلاع پیدا کند و افزود: برای این منظور دو شماره ارتباطي 141 و 32520016 در نظر گرفته شده است.
این مسئول ادامه داد: رانندگان باید قبل از آغاز مسافرت در فصل زمستان، از سالم بودن سیستم گرمایشی، برف پاك كن ها، روشنايي خودرو و صاف نبودن لاستيكها خود اطمینان حاصل کنند.
منوچهری اذعان داشت: رانندگان همچنین در هنگام بارش باران یا برف در جاده ها با سرعت مطمئن، صبر و حوصله رانندگي كنند تا از بروز تصادفات جلوگیری شود.