پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مهر ۱۳۸۴، ۱۶:۳۷

دبيركل جبهه خلق فلسطين :

انقلاب اسلامي ايران، پيام آور آزادسازي فلسطين است

دبيركل جبهه خلق فلسطين/فرماندهي كل با تاكيد بر اينكه پيروزي انقلاب اسلامي ايران روحيه از دست رفته ملت هاي عرب را به آنها بازگرداند، تصريح كرد پيروزي انقلاب اسلامي پيام آور آزادسازي فلسطين از اشغال اسرائيل است.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از شبكه خبري العالم ،احمد جبريل دبير كل جبهه خلق فلسطين فرماندهي كل تاكيد كرد كه پيروزي انقلاب اسلامي ايران به رهبري امام خميني(ره)  كه يك انقلاب مردمي و نه يك كودتاي نظامي بود، روحيه درهم شكسته ملت هاي عرب را كه در نتيجه امضاي توافقنامه صلح انور سادات با اسرائيل فروپاشيده بود، احيا كرد.

جبريل در گفتگو با اين شبكه گفت : مردم ايران رژيم شاه را كه يكي ازپايه هاي اساسي منافع آمريكا وغرب درمنطقه بود، سرنگون كردند و نظامي اسلامي را ايجاد كردند كه پيام آور آزادسازي سرزمين فلسطين است و شعار اصلي آن اين بود كه اسرائيل غده سرطاني است و بايد ازبين برود است.

وي درباره علت برگزار شدن نشست جنبش ها و گروه هاي فلسطيني در سال1991 در تهران خاطر نشان كرد كه اوضاع جهان عربي در آن زمان اين اجازه را نمي داد كه اين نشست در اين كشورها برگزار شود زيرا بخشي از نظام هاي سياسي عربي وارد فرايند سازش در منطقه شدند وبخشي ديگر نيز از تهديدات نگران و مرعوب بودند بنابراين و باتوجه به اينكه موضعگيري تهران درباره جنبش هاي مقاومت فلسطين برخلاف برخي از حكام عرب، نه موضعي سياسي بلكه عقيدتي اسلامي است كنفرانس جنبشهاي فلسطين در 1991 در تهران برگزار شد.

جبريل افزود: پيروزي مقاومت درجنوب لبنان تاكيدي برامكان پيروزي بردشمن بود و به مقاومت فلسطين روحيه معنوي بالايي داد.

وي درباره خروج نظاميان صهيونيست از غزه تصريح كرد: اسرائيلي ها همانگونه كه ساكنان الخليل را در سال 1948و فلسطيني هاي مقيم اردن را در1970 آواره كردند، درصدد هستند كه يك و نيم ميليون فلسطيني را در غزه آواره كنند آنها اين تلاش ها را در چارچوب قطعنامه 1559 درباره فلسطيني هاي ساكن لبنان و سوريه نيز انجام مي دهند.

جبريل گفت: سلاح فلسطيني هاي مقيم لبنان براي حمايت از حق بازگشت آوارگان و نيز حمايت از اردوگاه هاي فلسطيني است كه تاكنون هدف جنايات و حملات اسرائيلي قرار گرفته اند و بنابراين ما اسلحه خود را در لبنان برزمين نخواهيم گذاشت .

کد خبر 242946

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha