پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۳۳

حجت‌الاسلام اسکندری خبر داد:

تشکیل ۵ کمیسیون برای بررسی فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی/ لزوم بازنگری ماموریت‌های سازمان

تشکیل ۵ کمیسیون برای بررسی فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی/ لزوم بازنگری ماموریت‌های سازمان

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: ۵ کمیسیون متشکل از معاونان فرهنگی ادارات کل تبلیغات اسلامی کشور برای بررسی فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عباس اسکندری ظهر چهارشنبه در دوره آموزشی معاونان فرهنگی ادارات کل تبلیغات اسلامی استان‌های کشور اظهار کرد: در دوره آموزشی معاونان فرهنگی ادارات کل تبلیغات اسلامی استان‌های کشور که به مدت دو روز در قم در حال برگزاری است ۵ کمیسیون برای بررسی فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی تشکیل شد.

وی این کمیسیون‌ها را اعزام و تبلیغ، رسانه، مدیریت مسجد، تشکل‌های دینی و اوقات فراغت ذکر کرد و گفت: معاونان فرهنگی ادارات کل تبلیغات اسلامی استان‌ها به عنوان افسران جبهه فرهنگی انقلاب در استان‌ها محسوب می‌شوند و از نزدیک با مشکلات جبهه فرهنگی انقلاب آشنا هستند و می‌توانند راهکارهای حل این مشکلات را ارائه کنند.

حجت‌الاسلام اسکندری با اشاره به قدمت بیش از سه دهه‌ای سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: درست است که سازمان تبلیغات اسلامی در دوران مدیریت حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی در برخی ماموریت‌های محول شده موفقیت‌های زیادی کسب کرده است اما این سازمان برای پویایی بیشتر و گسترش کیفی و کمی ماموریت‌های ارزشی خود نیازمند بازنگری و بازسازی فعالیت‌هاست.

IMG_3799.jpg

به گفته وی سازمان تبلیغات اسلامی به دلیل دارابودن نیروهای باتجربه و باانگیزه، یکی از سازمان‌های موفق حوزه فرهنگ دین است و در شرایط رکود نیست، بلکه فعالیت‌های این سازمان در بسیاری از زمینه‌ها رو به رشد است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم تاکید کرد: فعالیت‌هایی موفقیت آمیز و تاثیرگذار است که منجر به تربیت انسان‌ها شود، بنابراین بازنگری در فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی می‌تواند به کارایی بیشتر این سازمان کمک کند.

حجت‌الاسلام اسکندری در مورد نتیجه پیشنهادها و اظهارنظرهای معاونان فرهنگی ادارات کل تبلیغات اسلامی استان‌های کشور در کمیسیون‌های پنج گانه، گفت: این نقطه نظرات و پیشنهادات به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی ارائه می‌شود تا مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 2429597

برچسب‌ها