پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ آذر ۱۳۹۳، ۲۱:۵۹

حجت الاسلام حسینی:

هفته بسیج فرصتی برای یادآوری حماسه آفرینی بسیجیان در دوران دفاع مقدس است

هفته بسیج فرصتی برای یادآوری حماسه آفرینی بسیجیان در دوران دفاع مقدس است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان گفت: هفته بسیج فرصتی برای یادآوری حماسه آفرینی بسیجیان در دوران دفاع مقدس است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید اسماعیل حسینی شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران بسیج را افتخارآفرین در عرصه های مختلف علمی، سیاسی، نظامی و فرهنگی دانست و هفته بسیج را به اقشار مختلف بسیج از جمله بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان دانشگاههای استان تبریک گفت.

وی ظرفیت بسیج در استان لرستان را بسیار بالا دانست و تصریح کرد: در صورت استفاده درست از این ظرفیت نتایج شگفت انگیزی در عرصه های مختلف جهادی از قبیل عرصه اقتصاد، علم و فرهنگ حاصل خواهد شد.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان با اشاره به حضور در اردوهای جهادی بسیج، اقدامات جهادی بسیج را در شناسایی محرومیت های استان و فعالیت های جهادی به منظور محرومیت زدایی در لرستان بسیار مهم و تاثیر گذار ارزیابی کرده و مسئولان استان را به حمایت بیشتر از اردوهای جهادی دعوت کرد.

حجت الاسلام حسینی در ادامه به تبیین جایگاه ارزنده بسیج در کشور و در عرصه بین المللی پرداخت و گفت: در هر عرصه ای که پیروزی برای میهن اسلامی حاصل شده نقش فرهنگ بسیجی و روحیه ایستادگی و مقاومت را همواره باید در نظر داشت.

وی افزود: امروزه روحیه بسیجی به عنوان یک تجربه آزموده برای جهان اسلام به منظور مقابله با دسیسه های مختلف استکبار شناخته شده است.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان افزود: فرهنگ بسیجی در سوریه و عراق نیز در راستای مقابله با تروریست های اجاره ای نظام سلطه آزموده و معجزه این فرهنگ بی بدیل برای دوست و دشمن آشکار شد.

وی عنوان کرد: همچنین در مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن این فرهنگ و روحیه بسیجی بوده که به شکلی معجزه آسا از فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی دفاع می کند که این موضوع افتخاری بر تارک درخشان بسیج است.

حجت الاسلام حسینی معنویت و عدالت را پرچم افتخار بسیج دانست و یادآور شد: اگرچه بسیج به عنوان لشکر مخلص خدا هیچگاه دنبال سهم خواهی نبوده اما از باب قدرشناسی نباید نقش بسیج و فرهنگ بسیجی را در پیروزیهای به دست آمده در عرصه های مختلف علمی، امنیتی و سیاسی فراموش کرد.

وی با بیان اینکه امروز دشمنان با همه هیمنه خود در مقابله با گروهکی که خود پرورانده اند عاجزند و ملتمسانه دست نیاز به سوی ایران اسلامی دراز می کنند، یادآور شد: اگر رئیس جمهور آمریکا نامه ای با ادبیاتی ملتمسانه به رهبر فرزانه و حکیم انقلاب می نویسد همه و همه از آثار و برکات فرهنگ و روحیه بسیجی است.

حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه بسیج یک حزب و سلیقه سیاسی نیست، عنوان کرد: امروزه شاید بتوان به تعبیری بسیج را لشکر هفتاد میلیونی و بیشتر دانست چرا که همه ملت ایران افتخارات، سلحشوریها و پیروزیهای بسیج را از خود می دانند.

وی یادآور شد: هفته بسیج فرصتی برای یادآوری رشادتهای بسیجیان مخلصی است که در جبهه های حق علیه باطل در هشت سال دفاع مقدس حماسه آفریدند.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان یاداور شد: در این هفته بار دیگر با همه شهدا و ایثارگران پیمان می بندیم که راه و رسم بندگی و سبک زندگی شهدا همواره راه و روش ما خواهد بود.

کد خبر 2430786

برچسب‌ها