به گزارش خبرنگار مهر، قاسم شهبا چهارشنبه شب در نشست خبری قبل از دیدار دو تیم پرسپولیس و گل گهر سیرجان گفت: اگر قرار باشد بازی دفاعی برابر پرسپولیس داشته باشیم سعی می کنیم با تاکتیک های مخصوص این سیستم بازی کنیم.
وی با اشاره به بازی دفاعی ایران برابر آرژانتین در جام جهانی افزود: اما ایران به گونه ای بازی کرد که رضایت کارشناسان و مردم را به دنبال داشت.
شهبا با اشاره به اینکه سعی می کنیم با سیستم مناسب دفاع کنیم، اذعان داشت: ما به برد برابر پرسپولیس می اندیشیم و برای حمله به دروازه برنامه داریم.
سرمربی گل گهر سیرجان جام حذفی را جام شگفتی ها دانست و افزود: در بازی های اخیر موفق شدیم دو تیم لیگ برتری را حذف کنیم و سعی می کنیم این شگفتی ها را ادامه دهیم.
وی با اشاره به اینکه گل گهر توانایی این را دارد که مقابل پرسپولیس کارهای بزرگ انجام دهد، بیان داشت: هم اکنون تیم ما در دو جبهه لیگ دسته اول و جام حذفی بازی می کند.
شهبا ابراز داشت: بازی ها ما در لیگ دسته اول تحت تاثیر بازی های حذفی قرار گرفته و به ما لطمه زده است اما سعی می کنیم امتیازات عقب افتاده در لیگ دسته اول را در هفته های آتی جبران کنیم.