پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ آذر ۱۳۹۳، ۹:۳۴

گردان :

ساماندهی سیما و منظر میدان امام(ره) همدان در هفت مرحله اجرا می شود

ساماندهی سیما و منظر میدان امام(ره) همدان در هفت مرحله اجرا می شود

همدان – خبرگزاری مهر : رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور حمل و نقل و ترافیک و محیط زیست شورای شهر همدان با بیان اینکه در حال حاضر میدان امام (ره) از وضعیت بسیار نا منظمی برخوردار است، گفت: فرایند تفصیلی طرح ساماندهی سیما و منظر میدان امام خمینی(ره) همدان در هفت مرحله اجرا می شود.

به گزارش خبرنگارمهر، کامران گردان شامگاه چهارشنبه در کمیسیون خدمات شهری و امور حمل و نقل و ترافیک و محیط زیست با اشاره به اینکه کارهای مقدماتی طرح ساماندهی سیما و منظر میدان امام خمینی(ره) انجام و تا کنون گام یک و دو آن اجرا شده است، افزود: حذف زوائد بصری، حذف و ساماندهی الحاقات، ساماندهی مبلمان شهری، نور پردازی، طراحی مجسمه و آبنما، یادمان و المان و کف سازی و ساماندهی قرارگاه های رفتاری از جمله هفت گام این طرح است.

وی با تاکید بر اینکه میدان امام خمینی(ره) یک میدان تشریفاتی و یادمانی برای شهر همدان است و باید زیبا و باشکوه باشد و به هویت اصلی خود برگردد، اظهار داشت: به منظور اجرای موفق این طرح تمام دستگاه های خدمات رسان از جمله مخابرات، آب، برق و میراث فرهنگی و راهنمایی رانندگی باید همکاری لازم را داشته تا وضعیت میدان امام خمینی(ره) بهتر شود.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور حمل و نقل و ترافیک و محیط زیست شورای شهر همدان یادآورشد: در گام نخست تمام تیرهای برق، کابل های اضافه، دکل های مخابراتی، سایه بان های پلیس، کیوسک نیروی انتظامی، صندوق صدقات و غیره جمع آوری می شود.

مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهرداری همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه ساماندهی میدان امام خمینی(ره) در دستور کار مدیریت شهری است، گفت: در گذشته طرح هایی با افق و دید کلان و غیر قابل اجرا در نظر گرفته می شد که در طراحی جدید سعی شده اجرای کارها گام بندی شود.

وحید علی ضمیر با اشاره به اینکه باید براساس شرایط زمانی و مکانی کارها را اجرا کرد، افزود: برنامه اصلی براساس چارت تدوین شده در دست اجراست.

وی همچنین با تاکید بر اینکه کارهایی که مربوط به شهردای است انجام و بخشی از تابلو اعلانات و سطل های زباله جمع آوری شده است، ادامه داد: با همکاری کمیته امداد تمام صندوق های صدقات میدان امام جمع آوری شده و در گام بعدی برداشتن کیوسک های راهنمایی و رانندگی، برداشتن سایبان های پلیس، جابه جایی دکل ها و سیم های برق و دیگر تاسیسات مدنظر است.

نایب رئیس شورای شهر همدان نیز در این جلسه گفت: اجرا و ساماندهی این میدان می تواند پایلوت ارزیابی تعامل بین سازمان ها باشد.

محمدرضا الیاسی گفت: اگر همه دستگاه ها براساس زمان بندی های تعیین شده عمل کنند کارها به نحو احسن انجام خواهد شد.

کد خبر 2430824

برچسب‌ها