پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۴۶

در کرمانشاه؛

همایش سه سالگان حسینی برگزار شد/ اهتزاز بیرق حرم حضرت ابا الفضل (ع)

همایش سه سالگان حسینی برگزار شد/ اهتزاز بیرق حرم حضرت ابا الفضل (ع)

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: همایش سه سالگان حسینی در آستانه فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت رقیه (س) در کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر پنج شنبه و در آستانه سالروز شهادت حضرت رقیه (س) همایش سه سالگان حسینی در تالار شهید بهشتی کرمانشاه برگزار شد.

در این مراسم که همزمان با آخرین روز هفته بسیج با عنوان "بسیج، ایثار و میثاق با شهدا برگزار شد، بیرق گنبد ملکوتی حضرت اباالفضل (ع) در آیین خاصی وارد مراسم شده و در سالن تالار نصب شد.

بیش از ۲۵۰۰ مادر به همراه طفلان سه ساله خود به تاسی از سه ساله ابا عبد الله الحسین (ع) به سوگواری و عزاداری پرداخته و به بیرق حضرت ابا الفضل (ع) تبرک جستند.

مسئول بسیج مداحان استان کرمانشاه در حاشیه برگزاری این مراسم، به خبرنگار مهر، گفت: بیرق بارگاه ملکوتی حضرت ابا الفضل (ع) شامگاه گذشته با پرواز مشهد - کرمانشاه منتقل شد تا در همایش سه سالگان حسینی نصب و مورد تمسک قرار گیرد.

سرهنگ نصرت الله سعید منش اظهار افزود: پیش بینی ما حضور ۲ هزار مادر و فرزندان سه ساله آنها بود که شاهد حضور تعداد بیشتری بودیم.

وی با بیان اینکه در همایش شیر خوارگان حسینی نیز با کمبود فضا مواجه بودیم، گفت: امیدواریم مسئولان هر چه سریعتر نسبت به احداث مصلی یا مهدیه کرمانشاه اقدام کنند.

 

مسئول عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی کرمانشاه نیز در این مراسم اظهار داشت: تمسک مادران به شیر خوارگان و سه سالگان حسینی باعث شده که نسل های آینده ما عاشورایی تربیت شوند.

حجت الاسلام عباس دهقان افزود: مکتب تشیع بزرگترین پایگاه تربیت دینی و اخلاقی است و چتر خیمه ابا عبدالله الحسین (ع) منزلگاه رشد معنویت است.

وی در ادامه به نقش مهم بسیج در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: تفکر بسجی موجب هراس دشمنان جمهوری اسلامی شده است.

دهقان خاطر نشان کرد: بسیجیان نیروهایی مخلص و ایثار گر هستتند که همواره گوش به فرمان رهبر انقلاب آماده دفاع از خاک کشور هستند.

 

کد خبر 2431077