به گزارش خبرنگار مهر، هادی محمدی شامگاه پنجشنبه پس از پیروزی تیمش مقابل استقلال تهران در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی اظهار داشت: این مسابقه، بازی خوبی بود و ما در نیمه دوم با برنامهتر بازی کرده و توانستیم نتیجه بگیریم.
وی درباره عملکرد تیمش در این بازی افزود: ما در این مسابقه روی غافلگیری گل خوردیم، گل اول آنها خوب بود اما بعد از دریافت گل، خودمان را جمع کرده و پس از آن به پیروزی رسیدیم.
مدافع تیم ذوبآهن تصریح کرد: بعد از آن به استقلال دو گل زدیم و خوشحال هستیم که توانستیم مقابل تیم تهرانی به پیروزی برسیم.
وی با انتقاد از کسانی که استقلال را صعود کننده از مرحله نیمهنهایی جام حذفی میدانستند، گفت: از آن خوشحال هستم که به پیروزی رسیدیم و پاسخ آنها را دادیم زیرا خیلیها قبل از این بازی، دربی بین استقلال و پرسپولیس در جام حذفی را پیشبینی کرده بودند و برای ما احترام قائل نشدند.