به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهدویکیا در جریان بازی خیرخواهانهای که روز جمعه میان یاران ناصر حجازی و تیم هنرمندان سینما و موسیقی برگزار شد، در جمع خبرنگاران درخصوص سالروز بازی با استرالیا، ضمن بیان مطلب فوق گفت: دیدار با استرالیا در دور برگشت از مرحله پلیآف جام جهانی 1998، بازی بسیار حساسی بود و در آن مسابقه وقتی با دو گل از استرالیا عقب افتادیم، همه میگفتند که بازی تمام شده و ما از راهیابی به جام جهانی بازماندیم.
وی اضافه کرد: در آن شرایط سخت اما تماشاگر استرالیایی به زمین آمد و تور دروازه را پاره کرد تا دقایقی از وقت بازی را گرفت که ما نفس تازهای گرفتیم و آن نتیجه را رقم زدیم.
بازیکن شماره 2 پیشین تیم ملی فوتبال ایران در مورد اینکه چگونه شد بازیکنان تیم ملی به بازی برگشتند؟، خاطرنشان کرد: بچههای ما روحیه خوبی داشتند و به خوبی فعل خواستن را صرف کردند. هم تمام تلاشمان را به کار گرفتیم تا بتوانیم نتیجه لازمه را رقم بزنیم و به جام جهانی صعود کنیم زیرا تنها نتیجهای که باعث این مساله میشد، همان نتیجه 2بر 2 بود.
مهدویکیا در پاسخ به یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا عابدزاده در جریان آن بازی برای بازیکنان جوک تعریف میکرد تا آنها بخندند؟، یادآور شد: عابدزاده به بازیکنان خیلی روحیه میداد و برای تیم ایران یک دروازهبان موفق بود.
وی همچنین تصریح کرذ: من هم آن زمان 20 سال داشتم و بازی در کنار عابدزاده روحیهام را خیلی بالا میبرد. بازی با استرالیا نشان داد، در مجموع در فوتبال نباید ناامید شد زیرا آنها واقعا از ایران قویتر بودند ولی تمام تلاشمان را کردیم و به جام جهانی رفتیم.
بازیکن شماره 2 پیشین تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه زندگی و درس مانند فوتبال است و باید در آن هدف داشت، گفت: درسم خوب بود، اما به خاطر شرایط آن روزها و درگیریام با فوتبال، سال چهارم دبیرستان تنها 15 روز سر کلاس رفتم. البته تا پایان سال دوم دبیرستان، همیشه در بین سه شاگرد اول مدرسه بودم اما متاسفانه در نهایت نتوانستم کنکور بدهم.