مهرداد غضنفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر متوسط برداشت انار از سطح باغات استان لرستان چهار تن بالاتر از میانگین کشوری است.
وی با اشاره به میزان برداشت سالانه انار از سطح باغات استان لرستان اظهار داشت: در حال حاضر این رقم بیش از ۳۴ هزار تن در سال است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با اشاره به توسعه باغات انار استان لرستان بیان داشت: در حال حاضر با برنامه ریزی های صورت گرفته ما به شدت دنبال توسعه باغات لرستان هستیم چرا که ظرفیتها در این زمینه بسیار مطلوب است.
غضنفری با اشاره به صادرات انار استان لرستان به کشورهای مختلف دنیا بیان داشت: انار استان لرستان به کشورهای مختلفی مانند عراق، ژاپن، کره، روسیه و ... صادر می شود.
وی با بیان اینکه متوسط برداشت انار در استان لرستان چهار تن بالاتر از میانگین کشوری است گفت: هم اکنون در هر هکتار بیش از ۷۱ تن انار در سطح استان برداشت می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با تاکید بر توسعه باغات در لرستان تصریح کرد: مطابق مصوبه دولت ما می توانیم توسعه باغات استان را در سطح ۴۰ هزار هکتار داشته باشیم که با اجرای این طرح در آینده نزدیک تبدیل به برترین استان کشور در زمینه توسعه باغات خواهیم شد.
غضنفری یادآور شد: در حال حاضر ۷۳ درصد محصول انار لرستان در سطح باغات انار شهرستان کوهدشت تولید می شود.
نظر شما