پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۱۴

می‌خواهم به تیم ملی برسم؛

خالقی‌فر: بازی در خط حمله پرسپولیس شمشیر دو لبه است

خالقی‌فر: بازی در خط حمله پرسپولیس شمشیر دو لبه است

بازیکن جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت: فکرش را نمی‌کردم به پیراهن پرسپولیس برسم ولی می‌خواهم از اینجا به تیم ملی بروم.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خالقی‌فر درباره حضورش در تیم فوتبال پرسپولیس اظهار کرد: از اینکه به باشگاه بزرگی مانند پرسپولیس پیوستم، بسیار خوشحالم و امیدوارم طوری بازی کنم که همه از حضور من استقبال کنند.

وی درباره پیوستن به پرسپولیس در سن 31 سالگی ادامه داد: واقعیت این است که فکر نمی‌کردم برای من چنین شرایطی بوجود بیاید و بتوانم حضور در تیمی مثل پرسپولیس را در این مقطع تجربه کنم. می‌دانم که نظرات متفاوتی وجود دارد ولی انگیزه مضاعفی دارم تا ثابت کنم تصمیم باشگاه و آقای درخشان اشتباه نبود.

مهاجم پرسپولیس افزود: من فکرش را نمی‌کردم که به پرسپولیس بیایم اما هیچگاه از تلاش‌های خودم دست نکشیدم و امیدوار به حضور در تیم ملی بودم و هنوز هم هستم. در فوتبال ما بسیار پیش می‌آید که بازیکنان با سن و سال بالا جلوه می‌کنند و پرسپولیس هم تجربیات قبلی در این زمینه داشته است و من هم امیدوارم که به یکی از تجربه‌های خوب پرسپولیس بدل شوم.

خالقی‌فر درباره انتقادها از عملکردش در این فصل در مقابل تحلیل‌ها درباره چند پستی بودنش تصریح کرد: من می‌توانم هم در خط هافبک و هم در خط حمله بازی کنم. امسال بیشتر پشت فوروارد بازی کردم و سه پاس گل دادم. البته خودم راضی نبودم. من فقط در یک نیمه از بازی با فولاد در خط حمله بازی کردم. به هر حال نظرات مختلف وجود دارد اما انگیزه دارم و احساس من می‌گوید که می‌توانم این نظرات را عوض کنم. البته شکی نیست که در ابتدا باید بتوانم نظر کادر فنی را برای حضور در میادین جلب کنم که کار آسانی هم نیست.

وی درباره اینکه طی سال‌های گذشته بعضی مهاجمان در پرسپولیس با مشکل روبرو شدند، تصریح کرد: توقع از فوروارد زیاد است. بازی در این پست شمشیر دو لبه است. می‌توانی ستاره بشوی و می‌توانی با مشکل روبرو شوی، بستگی به عملکردها دارد و قطعا موفقیت هر مهاجمی در گرو موفقیت سایر اعضای تیم است که حاصل کار آنها را مهاجم به گل تبدیل می‌کند. البته من بیشتر سابقه پاس دادن دارم و فرقی نمی‌کند، چون همه دنبال موفقیت تیم هستند.

کد خبر 2433486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha