به گزارش خبرنگار مهر، علی نبیان ظهر دوشنبه در جلسه ستاد سوخت استان با بیان اینکه مصرف بهینه سوخت باید از سوی دستگاههای اجرایی مورد توجه قرار گیرد، بر لزوم تامین سوخت مورد نیاز و دوگانه سوز شدن سوخت مدارس استان تاکید کرد.
وی با بیان اینکه مدیریت و مصرف بهینه ی سوخت از سوی همه آحاد جامعه و دستگاه ها و نهادهای اجرایی مورد توجه قرار گیرد اظهار داشت: با توجه به درپیش بودن فصل زمستان باید اقدام پیشگیرانه برای مواجهه با حوادث مدنظر قرار گیرد.
نبیان با بیان اینکه مازندران مازندران در انتهای مسیر خط لوله قار دارد، بر لزوم اطلاع رسانی موثر برای مصرف بهینه سوخت تاکید کرد و گفت: باید تدابیر پیشگیرانه و كنترلی در این خصوص در فصول گرم سال و پیش از ورود به زمستان به صورت جدی اندیشیده شود.
معاون عمرانی استاندار مازندران یادآور شد: دستگاه های اجرایی مسئول با توجه به احتمال وقوع حوادث غیر مترقبه و در پیش بودن فصل زمستان، ضمن حفظ و ارتقاء آمادگی خود، تمهید مقدمات مقابله با این حوادث را در دستور كار قرار دهند.
معاون استاندار به ضرورت مصرف بهینه انرژی از سوی همگان اشاره و ابراز کرد: رسانه ها به ویژه رسانه ملی به این موضوع به عنوان یك دستور كار مهم بنگرند و نقش آفرینی كنند.
نظر شما