پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۴:۵۵

حجت الاسلام عزیزی به مهر خبر داد:

۷۰ درصد موقوفات قم مربوط به عزاداری اهل بیت(ع) است

۷۰ درصد موقوفات قم مربوط به عزاداری اهل بیت(ع) است

قم - معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم، ۷۰ درصد از موقوفات استان قم را مربوط به عزاداری اهل بیت(ع) عنوان کرد.

حجت الاسلام علی عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: برنامه‌های اداره کل اوقاف و امور خیریه در ماه محرم و صفر با عنوان بصیرت عاشورایی برگزار می‌شود.

وی با تاکید بر توجه ائمه بر وقف افزود: امام حسین(ع) در صحرای کربلا زمین کربلا را خریداری کرده و وقف زوارشان کردند.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم عنوان کرد: در استان قم ۷۰ درصد از موقوفات مربوط به عزاداری اهل بیت(س) است.

وی با اشاره به بیان اینکه زیارت اربعین در ۱۳ بقعه متبرکه در روز اربعین قرائت می‌شود، گفت: در روز اول ماه صفر مصادف با روز ورود کاروان امام حسین(ع) برنامه منشور عزت شامل قرائت بیانیه، تجلیل از خانواده شهدا و ... برگزار شده است.

حجت الاسلام عزیزی بیان کرد: در روز ۲۸ صفر همزمان با سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) مراسم لبیک یا رسول الله در امامزاده سید معصوم(ع) برگزار می‌شود.

وی گفت: در ماه صفر نیز خیمه‌های معرفت در بقاع متبرکه با حضور کارشناسان دینی و متخصصین و مشاورین کودک برپا می‌شود.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه قم عنوان کرد: در ۱۲ بقعه استان قم در ماه صفر غرفه همه واقف باشیم دایر می‌شود تا به راهنمایی افرادی که قصد وقف دارند و همچنین ارائه اطلاعات لازم در این زمینه بپردازد.

 

کد خبر 2433698

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha