به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی اظهار داشت: خداوند نعمتهای بسیار زیادی به ما عنایت کرده به طوری که ما از شمارش آن ناتوانیم.
وی بیان داشت: همواره در قرآن کریم تاکید شده که انسان نعمتهای خداوند را شکرگزاری کند و توجه، شناخت، قدردانی، نگهداری و شکر و سپاس از فرهنگ قرآن کریم است به طوری که 73 مرتبه در این کتاب آسمانی از مسئله شکر سخن گفته شده و تشویق و ترغیب مردم به سپاسگزاری تاکید شده است.
استاد برجسته حوزه عنوان کرد: خداوند انسان را موجودی ممتاز آفرید و هیچ مخلوقی از لحاظ ویژگی، استعداد و توانایی به انسانی نمیرسد و هر آنچه در زمین و آسمان است برای انسان آفریده شده است.
وی تصریح کرد: انسان همواره سه مسئولیت در زندگانی خود دارد که اولین آن مسئولیت فردی است و انسان باید ابتدا خود را بشناسد و جهان بینی صحیح و الهی داشته باشد.
آیت الله نوری همدانی ادامه داد: خداوند در قرآن کریم همواره میخواهد به انسان بفهماند که جهان قانونمند و هدفمند است.
وی با بیان این که انسان به خصوص مسلمانان در برابر مردم مسئولیت دارند، ابراز کرد: انسان همچنین مسئولیت اجتماعی دارد زیرا در اجتماع زندگی میکند و نباید فقط به خودش فکر کند.
این مفسر قرآن کریم یادآور شد: امروز مستکبران تمام قدرت خود را برای کوبیدن اسلام به کار گرفته اند و این اندازه ظلم در تاریخ سابقه نداشته است و آن به این دلیل است که مستکبران علم را نیز استخدام کردهاند.
وی شیعیان افزود: قرنها مسلمانان تحت استعمار قرار داشتند و مسلمانان تضعیف و به حاشیه رانده شده بودند.
آیت الله نوری همدانی ادامه داد: دشمن منابع ما را به غارت برد و فرهنگ و سیاست ما را قبضه کرد و جوانانی که برای تحصیل به خارج میرفتند را نیز شست و شوی مغزی میداد.
وی بیان کرد: با ایجاد انقلاب اسلامی توسط امام خمینی(ره) نعمت بزرگی نصیب ما شد و با ساختن نظام ولایی بیدارگری در دنیا به وجود آمد.
عمل به مسئولیت اجتماعی سنگین است
این مرجع تقلید شیعیان ابراز کرد: ما باید روز به روز قوی تر باشیم و منابع دفاعی و نظامی خوبی داشته باشیم.
وی افزود: امروز اوباما و جان کری آرزوی دیدن سردار قاسم سلیمانی را دارند، ما باید به گونهای باشیم که صهیونیست و تمام سلطه گران در عذاب باشند.
آیت الله نوری همدانی بیان داشت: سومین مسئولیت مسئولیت شغلی است که باید آن را امانت برای خود بدانیم.
نظر شما