پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۴:۴۴

موسوی در همایش بیداری اسلامی:

فرق انحرافی فروپاشی درونی در بلاد اسلامی را دنبال می کنند

فرق انحرافی فروپاشی درونی در بلاد اسلامی را دنبال می کنند

کرمانشاه- مدیرحوزه های علمیه استان کرمانشاه گفت: فرقه های ضاله و انحرافی به دنبال فروپاشی درونی در جوامع اسلامی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر امروز همایش بررسی ابعاد بیداری اسلامی با محوریت جوانان و انحرافات دینی در کرمانشاه برگزار شد.

حجت الاسلام سید حبیب موسوی در این همایش اظهار داشت: از ابتدای ظهور اسلام تاکنون جریان های انحرافی گوناگون به دلایل متعدد بروز و نمود داشته اند که دامنه آنها به روزگار حاضر در بلاد اسلامی نیز می رسد.

مدیرحوزه های علمیه استان کرمانشاه خاطرنشان کرد:این گروه ها با نام اسلام و با سوء استفاده از نمادهای اسلامی همواره به دنبال ضربه زدن به اصل دین بوده اند.

وی ادامه داد: در عصر کنونی دشمنان دین با دمیدن در آتش این انحرافات قصد دارند از جاهلیت و نادانی فرق ضاله استفاده کرده و زنجیرهای مقاومت اسلامی در سراسر جهان را بشکنند.

موسوی خاطرنشان کرد: نمونه این اندیشه های انحرافی وهابیت است که متاسفانه در ارکان برخی از حکومت های عرب منطقه نیز نفوذ کرده و توسط آنها فربه می شود.

مدیرحوزه های علمیه استان کرمانشاه تصریح کرد: فرق ضاله به شکلی هدفمند به دنبال تخریب بسیاری از اعتقادات بنیادی در اسلام مانند جهاد و شهادت هستند و با نادانی و بی خردی خود فروپاشی درونی جوامع اسلامی را دنبال می کنند.

وی یکی از راهکارهای مقابله با این جریانات را بیداری و روشنگری در خصوص اعتقادات اصیل اسلامی عنوان کرد و گفت: باید در برابر نقشه های دشمن هوشیار بود و مکر آنها را به خودشان باز گرداند.

کد خبر 2434564

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha