پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۶:۳۸

خدادوست خبر داد:

۵۲ مرکز توانبخشی شبانه و روزانه در سراسر آذربایجان‌غربی فعالیت می‌کنند

۵۲ مرکز توانبخشی شبانه و روزانه در سراسر آذربایجان‌غربی فعالیت می‌کنند

ارومیه – مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی گفت: درحال حاضر ۵۲ مرکز توانبخشی شبانه و روزانه در سراسر آذربایجان‌غربی فعالیت می‌ کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، راضیه خدادوست بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه افتتاح مؤسسه خیریه حمایت از جوانان در ارومیه به خبرنگاران افزود: در حوزه توانبشخی دو رویکرد اجتماعی و مراقبتی در سازمان بهزیستی وجود دارد که ماهانه برای آنها یارانه پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه براساس آمارها ۱۰ درصد جمعیت همه جوامع بشری معلول هستند اظهار داشت: هم اکنون ۶۵۰ میلیون معلول جسمی، ذهنی، حسی و حرکتی زندگی می ‌کنند.

خدادوست با تاکید بر حمایت همه جانبه از این قشر عنوان کرد: مشارکت بخش خصوصی در ارائه خدمات به جامعه هدف بهزیستی، نقش بسیار مهمی در حل مشکلات جامعه و توانمندسازی افراد تحت پوشش بهزیستی ایفا می کند.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان غربی در حال حاضر در یک هزار و ۶۶۷ روستای استان حوزه توانبخشی اجرا می‌شود اعلام کرد: در نیمه نخست امسال ۱۴۶ میلیون تومان حق پرستاری توسط سازمان بهزیستی استان پرداخت شده است.

خدادوست با بیان اینکه این سازمان در حوزه اشتغال برای معلولان نیز فعالیت می‌کند گفت: در این رابطه پس از شناسایی معلولان و ارزیابی حرفه‌ای و آموزش، برای آنان تسهیلات خود اشتغالی بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان پرداخت می‌شود.

وی به تعداد مستمری بگیران در حوزه توانبخشی اشاره کرد و افزود: در این باره ۱۱ هزار و ۵۳۶ نفر مستمری‌بگیر در استان وجود دارد و علاوه بر آن تعداد بیماران روانی استان ۸۶۶ هزار هستند که در منازل نگهداری می‌شوند.

کد خبر 2434744

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha