پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۹:۵۴

علایی:

سالانه هزار متر مربع فرش دستبافت در گرمی تولید می شود

سالانه هزار متر مربع فرش دستبافت در گرمی تولید می شود

گرمی- فرماندار گرمی از تولید سالانه هزار متر مربع فرش دست بافت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود علایی عصر سه شنبه در بازدید از کارگاه های فرش دستبافت گرمی گفت: سه هزار و ۶۴ کارت شناسایی برای بافندگان فرش شهرستان صادر شده است.

وی افزود: در راستای حمایت از این قشر پوشش بیمه تامین اجتماعی در اولویت طرح های حمایتی قرار گرفته و تاکنون ۹۳۴ بافنده بیمه شده اند.

فرماندار گرمی عمده مشکل تولیدکنندگان فرش در این شهرستان را بازاریابی محصول عنوان کرد و بیان داشت: اغلب به دلیل ورود دلالان در فرآیند فروش سود حداقلی نصیب بافنده می شود.

علایی تاکید کرد: در حال حاضر بازاریابی یا باید از طریق خود فرد صورت گیرد و یا اینکه از طریق اتحادیه فرش بافان و کمیته امداد شهرستان انجام شود.

وی خواستار مشارکت هر چه بیشتر دستگاه های متولی در رفع این مشکل شد و اضافه کرد: باید زمینه مناسب فروش محصولات دستی شهرستان با هدف ایجاد حاشیه سود مناسب برای هنرمندان فراهم شود.

فرماندار گرمی تاکید کرد: صنایع دستی به ویژه فرش بافی از جمله زمینه های مهم صادراتی است و باید نسبت به توسعه آن در این شهرستان اقدامات لازم از سوی دستگاه ها در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 2434865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha