پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

خشم مردم مصر از انتشار تصاویر سلفی "حسنی مبارک" و پسرش

خشم مردم مصر از انتشار تصاویر سلفی "حسنی مبارک" و پسرش

مردم مصر در شبکه های اجتماعی از انتشار تصاویر سلفی از "حسنی مبارک" و "جمال مبارک" در حالی که شاد و خوشحال به نظر می رسند، خشمگین شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، انتشار دو عکس از "حسنی مبارک" رئیس جمهور مخلوع مصر و پسرش که اخیرا با حکم دستگاه قضایی این کشور از تمامی اتهامات خود تبرئه شدند، خشم مردم مصر را به ویژه در شبکه های اجتماعی در پی داشته است.

بنابر اعلام منابع مصری، این تصاویر دقایقی پس از صدور حکم تبرئه برای حسنی مبارک و "جمال" پسرش گرفته شده و در آنها رئیس جمهور مخلوع مصر در کنار یک سرباز ارتش و پسرش در کنار "تامر عبدالمنعم" بازیگر مصری دیده می شود. مصریها به این تصاویر لقب "سلفی های تبرئه" داده اند!

برخی از مردم مصر با اشاره به چهره تکیده حسنی مبارک از دورانی سخن به میان آورده اند که وی با ابهت و شکوه در مقام ریاست جمهوری قرار داشت.

حسنی مبارک
 جمال مبارک فرزند رئیس جمهور مخلوع مصر

کد خبر 2435032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha