پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آذر ۱۳۹۳، ۱۷:۰۰

سالاری:

بوشهر نخستین استان بدون دانش‌آموز ترک‌ تحصیلی کشور می‌شود

بوشهر نخستین استان بدون دانش‌آموز ترک‌ تحصیلی کشور می‌شود

بوشهر- استاندار بوشهر گفت: با هدایت دانش‌اموزان ترک تحصیل کرده استان به سوی کلاس‌های درس، بوشهر نخستین استان کشور خواهد بود که دانش‌آموز ترک تحصیلی ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان بوشهر اظهار داشت: آموزش و پرورش نقش بسیار مهمی در تولید نیروی انسانی توانمند و بهبود وضعیت آینده استان و کشور خواهد داشت و باید به خوبی مورد توجه قرار بگیرد.

استاندار بوشهر افزود: در آستانه هفته پژوهش قرار داریم و لازم است که در این هفته برنامه‌های مناسبی در سطح مدارس برای دانش‌آموزان اجرا شود و دانش‌آموزان به خوبی با اهمیت و همچنین نحوه تحقیق و پژوهش آشنا شوند.

وی با تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته برای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی درسطح مدارس، اذعان داشت: طرح 77 در مدارس کوچک و دورافتاده استان بوشهر اجرا شد که توانست دانش‌اموزان را بیشتر به سمت کتاب بکشاند که لازم است از مجریان این طرح تقدیر کنیم.

سالاری همچنین بر لزوم ایجاد شرایط مناسب برای ادامه تحصیل همه دانش‌آموزان استان تاکید کرد و افزود: در نقاط مختلف استان شاهد ترک تحصیل 28 دانش‌اموز هستیم که تا پایان این ماه شناسایی و راهی کلاس‌های درس می‌شوند.

وی به مشکلات کم آبی و بی آبی اشاره کرد و با تاکید بر لزوم مشارکت دانش‌اموزان در ایجاد فرهنگ مناسب برای مصرف آب، خاطرنشان ساخت: یکی از دغدغه‌های دولت نیز همین موضوع است که باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.

استاندار بوشهر خواستار فرهنگ‌سازی مناسب در زمینه بحران کم‌آبی با مشارکت دانش‌آموزان دانش اموزان شد و اضافه کرد: پاسخ‌های دانش‌آموزان و فرهنگیان بررسی خواهد شد و با معرفی نفرات برتر از آنها تقدیر می‌شود.

کد خبر 2435600

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha