شعبانعلی خاوری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شبکه راههای گیلان هم از حیث کمی رتبه متوسط به بالا و هم از نظر اعتباری رتبه استان متوسط به بالا بوده است.
وی همچنین اظهارداشت: گیلان از حیث شبکه و بهسازی راهها جزء سه استان نخست کشور است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان گفت: گیلان به لحاظ آسفالت راههای روستایی مقام نخست کشور را دارد.
وی افزود: گیلان در بخش آسفالت راههای شریانی رتبه نخست کشور را به نسبت وسعت استان کسب کرده است.
خاوری تصریح کرد: امسال گیلان از نظر تخصیص اعتبارات حوزه راه رتبه سوم کشور را دارد که جایگاه قابل قبول و قابل توجهی نسبت به سنوات گذشته است.
وی در ادامه به بحث ۱۱ کیلومتر مسیر قزوین – رشت اشاره کرد و گفت: این قطعه به دو فاز عملیاتی (یک فاز چهارکیلومتری و یک قطعه هفت کیلومتری) تقسیم شده است.
مناقصه چهار کیلومتر قطعه ۱۱ کیلومتری آزاد راه رشت - قزوین انجام شد
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان با بیان اینکه مناقصه چهار کیلومتری این قطعه در سطح ملی انجام گرفته است، افزود: در قطعه چهار کیلومتری مسیر ۱۱ کیلومتر آزاد راه قزوین – رشت سه هزار و ۲۰۰ متر تونل رفت و برگشت و یک پل بزرگ ۳۰۰ متری ساخته خواهد شد.
وی اذعان داشت: حداقل زمانی که برای اجرایی شدن این قطعه پیش بینی شده ۱۸ ماه از زمان شروع پروژه است.
خاوری بیان داشت: برای احداث ۱۱ کیلومتر مسیر آزاد راه قزوین – رشت به هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی در ادامه گفت: استان گیلان توسعه پیدا نخواهد کرد مگر اینکه همه هم نظر و هم عقیده باشند.
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان افزود: توجه به منافع گروهی، منافع شخصی و منافع بخشی ضد توسعه است بنابراین همه باید به این مهم توجهی جدی داشته باشند.
نگاه بخشی نگری مانع توسعه همه جانبه استان گیلان می شود
وی تصریح کرد: نگاه بخشی نگری مانع توسعه همه جانبه استان گیلان می شود بلکه با خرد جمعی، هم افزایی، تعامل و همیاری می توان آینده خوبی برای توسعه استان متصور بود.
خاوری همچنین با بیان اینکه ۱۳۰ کیلومتر از راههای شریانی گیلان طی سال جاری روکش آسفالت شده است، گفت: علاوه بر این در بحث استاندارد سازی سرعتکاهها اقدامات خوبی در سطح جاده های استان انجام شده است.
وی افزود: در مسیرهای شریانی که روکش آسفالت انجام گرفته تمامی سرعتکاهها استانداردسازی شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان تصریح کرد: به دلیل محدودیت های اعتباری نمی توان تمامی محورها را تحت پوشش روشنایی قرار دارد.
وی اذعان داشت: نیاز به روشنایی در محورهای گیلان به دلیل شرایط جوی اجتناب ناپذیر است.
خاوری توضیح داد: به دلیل محدودیت اعتباری از امکانات جایگزین به ویژه علائمی که بتواند محور را بطور کامل مشخص و روشن کند، استفاده خواهد شد.
محور رشت – لاهیجان از حیث ظرفیت ترافیکی اشباح شده است
وی همچنین با بیان اینکه محور رشت – لاهیجان ازحیث ظرفیت ترافیکی اشباح و امکان توسعه هم ندارد، گفت: هم اکنون برای رفع این مشکل دو پروژه به موازات هم در حال اجراست.
مدیرکل راه و شهرسای گیلان افزود: محور سراوان، سنگر – سیاهکل به طول ۲۲.۵ کیلومتر یکی از این پروژه ها است.
وی در ادامه با یادآوری اینکه پروژه مزبور با پیشرفت مناسب در حال اجراست، تصریح کرد: تا پایان سال جاری ۱۸.۵ کیلومتر از این محور به زیر بار ترافیکی می رود.
خاوری همچنین به پروژه بهسازی محور سراوان، سنگر – کوچصفهان اشاره کرد و اذعان داشت: این محور وضعیت نامناسبی از حیث ظرفیت حجمی دارد.
وی با اشاره به اینکه محور مزبور به راه اصلی ارتقاء پیدا می کند، یادآورشد: دو فاز این پروژه در آینده نزدیک به مناقصه می رود.
نظر شما