به گزارش خبرگزاری مهر، عباس صالحی مدیر ساخت و توسعه راه های این اداره کل با بیان اینکه توسعه و بالا بردن ضریب ایمنی راههای استان از مهمترین اهداف اداره کل است اظهار داشت: احداث باند دوم هرند - کوهپایه در شرق استان اصفهان به طول ۱۴ کیلومتر با قراردادی بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال از اول دی ماه جاری آغاز خواهد شد.
وی هدف از اجرای این پروژه را کاهش تصادفات رخ به رخ و سهولت و ایمنی تردد در این مسیر عنوان کرد و اظهار داشت: در صورت تامین اعتبار به موقع، پروژه در دهه مبارک فجر سال آینده آماده بهرهبرداری خواهد بود.
صالحی از اجرای باند دوم محور بادرود- کاشان نیز خبر داد و گفت: این پروژه در اختیار شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور بود که با تفویض اختیار به اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان عملیات اجرایی این پروژه به طول ۱۸ کیلومتر آغاز شده است.
وی هدف از اجرای این پروژه را دسترسی آسان و ایمن بادرود به کاشان و نطنز و جلوگیری از تصادفات رخ به رخ عنوان کرد.
نظر شما