پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ آذر ۱۳۹۳، ۱۶:۳۱

جشنواره ساخت ماکت مساجد در قدس برگزار شد

جشنواره ساخت ماکت مساجد در قدس برگزار شد

قدس- مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس از برگزاری جشنواره ساخت ماکت مساجد در خانه فرهنگ علامه طباطبایی با هدف ترویج و شناخت مساجد و امامزاده ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد لطفی ظهر امروز در حاشیه برگزاری جشنواره ماکت های مساجد که در خانه فرهنگ علامه طباطبایی قدس برگزار شد، اظهار داشت: دشمنان اسلام با حربه ها و سرگرمی های مختلف و فریبنده سعی در جدا کردن جوانان و نوجوانان از مساجد را دارند، بنابراین نظارت والدين بر تربیت دینی فرزندان نقش موثر و ضرورى دارد.

وی افزود: با نگاهی به نقش مساجد از صدر اسلام تاکنون خواهیم دید که مسجد در همه فعالیتهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، مذهبی و حتی جهاد، نقش کلیدی و به عنوان محور همه فعالیتها را داشته است.

این مسئول ادامه داد: مساجد با قدرت معنوی خود همواره توانسته نیروهای متدین، معتقد، فعال و عالم رادر انسانها پرورش دهد تا در مواقع حساس از دین، اسلام و مملکت دفاع و حتي جان خود را فدا کند.

لطفی عنوان کرد: دشمنان اسلام سالهاست که به نقش پایگاه های مذهبی و علمی پی برده و با انواع تبلیغات و سرگرمی های متنوع، جذاب و فریبنده جوانان را از مساجد و روحانیت جدا کنند، بنابراین ضرورت برنامه ریزی برای پیوند کودکان، نوجوانان و جوانان به مساجد بیش از پیش احساس می شود.

وی عنوان کرد: با توجه به موارد گفته شده بر همه عوامل مؤثر بر تربیت دینی دانش آموزان از جمله مدیران، مربیان، معلمان، دبیران، اولیاء و ائمه جماعات لازم است با تکیه بر قرآن و سنت و رهنمودهای معصومین (ع) و متون اصیل اسلامی از جمله نهج البلاغه و صحیفه سجادیه برای تربیت اسلامی فرزندان این مرز و بوم تلاش شود.

مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس اظهار داشت: در همين راستا خانه فرهنگ علامه طباطبایی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس، جهت ترویج و شناخت مساجد و امامزاده ها، جشنواره ساخت ماکت مساجد را برگزار کرد که در این جشنواره انواع مساجد و حرمین مانند شاه عبدالعظیم الحسنی(ع)، قم و جمکران، حرم حضرت امام حسین (ع) و ... توسط کودکان به صورت کار دستی ساخته شد.

شایان ذکر است در پایان نمایشگاه به سه سازنده بهترین و زیباترین ماکت هدیه ای به رسم یادبود اهدا شد.

کد خبر 2437949

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha