پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ آذر ۱۳۹۳، ۲۱:۴۹

اعزام تیم های پزشکی به کربلا/ارسال 20 تن دارو و تجهیزات پزشکی

اعزام تیم های پزشکی به کربلا/ارسال 20 تن دارو و تجهیزات پزشکی

مشاور رئیس مرکز پزشکی حج وزیارت جمعیت هلال احمر، از حضور 200 پزشک برای نخستین بار در قالب تعداد تیم‌های درمانی اعزامی به عراق که در چادرهای بین‌راهی و چادرهای اصلی بین‌الحرمین مستقر می شوند، خبر داد.

به گزارش خبرگاری مهر، دکتر طاهر درودی در جلسه هماهنگی پیش از اعزام تیم درمانی ویژه اربعین درباره چگونگی تشکیل تیم درمانی مقدماتی ویژه اربعین، گفت : هرچند مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی سالهاست که در عراق اجرا می‌شود، اما چند سالی است که مورد استقبال زائران ایرانی هم قرار گرفته و جمعیت هلال‌احمر به ویژه مرکز پزشکی حج و زیارت که متولی ارائه خدمات درمانی به زائران در عراق است، مسئولیت مستقیم انجام خدمات درمانی ویژه در این ایام را برعهده دارد.

وی با اشاره به انتخاب بهترین و با تجربه‌ترین نیروهای درمانی از چند رشته تخصصی پزشکی برای این منظور، توضیح داد: در زمینه ترکیب و تقسیم نیروها در عراق هم، ۸ چادر بین‌راهی خواهیم داشت که در هر کدام، پزشکان، پرستاران و امدادگران مرد و زن مشغول خدمت شده و همچنین در چادرهای اصلی بین‌الحرمین علاوه بر این نیروها از متخصصان طب اورژانس، قلب و عروق، زنان، جراحی و … نیز استفاده خواهد شد.

درودی به ارسال بیش از ۲۰ تن دارو و تجهیزات پزشکی به عراق اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در این زمینه مشکلی نداشته و برای ارائه داروهای لازم به زائران محدودیتی نداریم.

کد خبر 2438169

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha