به گزارش خبرنگار مهر، هادی صادق دقیقی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان اظهارداشت: از جمله راهبردها و تاکیدات استاندار طی یکسال گذشته توجه به دغدغه ها و مطالبات مقام معظم رهبری در سفر به استان قزوین می باشد که با هدف توسعه و تعالی استان صورت گرفته است.
وی افزود: با توجه به نقش و جایگاه رسانه ها در توجه به مطالبات و راهبردهای مطرح شده از سوی مقام معطم رهبری یک جلسه نشست هم اندیشی استاندار با مدیران مسئول هفته نامه ها و نشریات محلی برگزار شد.
مدیرکل روابط عمومی استانداری با اشاره به برگزاری نشست خبری معاون برنامه ریزی استاندار اظهارداشت: در جلسه هم اندیشی و نشست خبری معاون برنامه ریزی استاندار با اصحاب رسانه و خبرنگاران مقرر گردید که از رسانه ها ،روزنامه نگاران و خبرنگاران فعال و برتر در حوزه انعکاس و تبیین دستاوردها و چشم انداز آینده استان در پرنو سفر رهبری به استان تقدیر و تجلیل به عمل آید.
وی عنوان کرد: با توجه به فرارسیدن 25 آذر سالروز سفر پرخیر و برکت رهبری با استان قزوین و به پاس تقدیر از خدمات و تلاش های رسانه های جمعی لازم است مدیران مسئول و سردبیران نشریات و نمایندگی های نشریات سراسری و خبرگزاری ها نسخه ای از فعالیت های رسانه خود درخصوص سفر مذکور به روابط عمومی استانداری ارسال کنند.
دبیر شورای اطلاع رسانی استان افزود: دست اندرکاران و مدیران رسانه های استان می تواندد مطالبی را که در قالب خبر،گزارش توصیفی یا تحلیلی،مقاله یا یادداشت ،سرمقاله و مصاحبه در طول یک سال گذشته ازآذر92 تا پایان آذر93 در رسانه خود درج و منعکس کرده اند در قالب سی دی و یا اصل اثر مورد نظر حداکثر تا اول دی ماه به این اداره کل ارسال کنند.
وی در پایان افزود: پس از دریافت مطالب ارسالی و بررسی و ارزیابی از 10 نفر از فعالین این حوزه تقدیر و تجلیل به عمل خواهد آمد.
نظر شما