پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۳۸

جوان در گفتگو با مهر خبر داد:

ازدواج در آذربایجان غربی 7 درصد کاهش یافت

ازدواج در آذربایجان غربی 7 درصد کاهش یافت

ارومیه – مدیرکل ثبت احوال آذربایجان غربی گفت: در طول هشت ماه گذشته سالجاری میزان ازدواج در استان هفت درصد کاهش داشته است.

محمد جوان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این در حالی است که میزان طلاق در این مدت زمان 14 درصد رشد داشته است اظهارداشت: این امر نشان دهنده توجه مسئولان به چاره اندیشی برای حل این معضلات اجتماعی است.

وی با بیان اینکه 22 هزار و 137 ازدواج طی هشت ماه گذشته در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته هفت درصد کاهش نشان می دهد افزود: همچنین در این مدت سه هزار و 939 مورد طلاق نیز به ثبت رسیده که در مقایسه با مدت زمان مشابه پارسال 14 درصد افزایش داشته است.

جوان با اشاره به اینکه بر اساس ارزیابی های صورت گرفته در استان در مجموع از هر شش ازدواج یکی از آنها منجر به طلاق می شود اعلام کرد: در هر ساعت بیش از سه نفر ازدواج می کنند که این آمار در شبانه روز به 90 نفر و در ماه به دو هزار و 767 نفر می رسد.

مدیرکل ثبت احوال آذربایجان غربی ادامه داد: همچنین بر اساس این ارزیابی ها در هر ساعت کمتر از یک نفر و یا هفت درصد طلاق می گیرند که این آمار در شبانه روز به 16 نفر و در ماه به 492 نفر می رسد.

جوان از برنامه ریزی برای انجام پژوهش در راستای بررسی و آسیب شناسی رشد طلاق در استان خبر داد و گفت: مسئولان استان باید با ابراز و راهکارهایی مطابق با نیاز روز جوانان را به سمت ازدواج ترغیب کرده و آسیب های اجتماعی ناشی از معضل طلاق را اطلاع رسانی کنند.

وی با بیان اینکه آمارهای این اداره کل منبع بسیار مناسبی برای برنامه ریزی و فرهنگ سازی مسئولان در بخش اجتماعی است گفت: طلاق از پدیده های شومی است که تاثیرات منفی خود را در تمامی بخش ها نشان می دهد.

کد خبر 2439138

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha