به گزارش خبرنگارمهر، محمد محقق معاون رئیس امور اجرایی کشور افغانستان در همایش جهان علیه خشونت و افراطی گری درباره راههای مقابله با خشونت گفت: اصلاح سیستم آموزش یکی از راههای مقابله با خشونت است؛ آموزش ها خصوصا آموزشهای حوزوی و دینی مهم است که متاسفانه بسیاری از این آموزش ها خشونت را ترویج میدهند.
وی افزود: علمای جهان اسلام باید تدابیری بیاندیشند و دولتها نیز کمک کنند که آموزش ها بر اساس دین اسلام باشد و این مقابله نرم افزاری و بلندمدت با پدیده تروریست صورت گیرد.
محقق افزود: راه دیگر تحریم خبری اطلاعاتی مالی و لجستیکی خشونت طلبان است که بسیاری از کشورها در دوره های اخیر اشتباه کردند و تروریست ها را به جان ملت انداختند.
معاون رئیس امور اجرایی کشور افغانستان تاکید کرد: همه کشورهای جهان برای مقابله با خشونت باید یک تصمیم واحد اتخاذ کنند. مقابله نظامی، ایجاد اتحادیه های فراگیر و تحریم تسلیحاتی از راههای مقابله است و اتحاد بین حرف و عمل اساس مسئله است.
همچنین در ادامه این نشست دومینیک دوپلین نخست وزیر سابق فرانسه نیز با اشاره به اینکه ایران برای برقراری عدالت در جهان تلاش می کند گفت: ایران دارای فرهنگ بزرگی است.
وی گفت: نمونه های جدیدی از خشونت بوجود آمده که دولت ها را ضعیف کرده است و داعش نمونه آن است.
دوپلین تاکید کرد: باید به مسلمانان در مورد گروههای افراطی هشدارداد و حل این موضوع در اتحاد کشورهای عربی و سنی می تواند اتفاق بیفتد و همه این موضوعات کمکی شود تا ثبات ایجاد شود.
وی با اشاره به توانمندی های ایران در بخش های مختلف بیان کرد: حل مناقشه هسته ای ایران و موضوع مذاکرات تنها به خاطر سانتریفیوژها نیست بلکه به دلیل قدرت در منطقه است.
نخست وزیر سابق فرانسه تاکید کرد: بر داشته شدن تحریم ها برای اقتصاد ایران یک ضرورت است.
نخست وزیر سابق فرانسه بیان کرد: برای مبارزه با افراگرایی و خشونت نمی توانیم با جهان قطع رابطه داشته باشیم و تک صدایی باشد باید گفتگوهای بین المللی صورت گیرد.
نظر شما