۱۸ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۵۲

صادق آهنگران:

تأسف جدایی از جبهه/ عماری‌ها وصل هیچ جناحی نیستند پس به آن‌ها پیوستم

 تأسف جدایی از جبهه/ عماری‌ها وصل هیچ جناحی نیستند پس به آن‌ها پیوستم

دبیر اکران‌های مردمی جشنواره فیلم «عمار» با تأسف از جدا شدن از رزمندگان دفاع مقدس و جبهه‌های جنگ، تأکید کرد: چون برگزار کنندگان جشنواره به هیچ جناحی منصوب نیستند به آن‌ها پیوستم.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق آهنگران دبیر اکران‌های مردمی جشنواره فیلم «عمار» در نشست خبری این جشنواره که روز سه‌شنبه ۱۸ آذرماه در محل مسجد لولاگر برگزار شد، گفت: همان روحیاتی که در شهید آوینی و بچه های دفاع مقدس وجود داشت در بچه های جشنواره «عمار» هم وجود دارد.

وی ادامه داد: من وقتی به آنها نگاه می کنم یاد و خاطره رزمندگان دفاع مقدس برای من زنده می شود. من تاسف می خورم که از رزمندگان دفاع مقدس و جبهه های جنگ جدا شدم و الان خوشحالم که با برادران ولایتی و شجاع عمار در ارتباط هستم.

آهنگران با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با برگزارکنندگان جشنواره مردمی فیلم «عمار» گفت: من فیلم فرمایشات مقام معظم رهبری را دیده‌ام که فرموده‌اند برگزارکنندگان «عمار» با قدرت به کار خود ادامه دهند و این فعالیت ها را حرکت هایی جهادی می دانستند. اینها انگیزه من را زیاد کرد تا همانطور که در 8 سال دفاع مقدس دست به سینه در خدمت امام (ره) بودم، اینجا هم همان راه را ادامه دهم.

وی تأکید کرد: شنیده ام که برگزارکنندگان این جشنواره به هیچ جا وابسته نیستند چون خود من پاسدار هستم و نمی ‍‌‌‌‌خواهم به جناح خاصی منصوب شوم، بنابراین دلیلم برای حضور در این جشنواره این بود که اینها هم به هیچ جناحی منصوب نیستند.

این مداح اهل بیت (ع) با درخواست از اهالی مسجد و مردم و دعوت آنها به اکران های مردمی فیلم «عمار»، بیان کرد: چنین اقداماتی هر چه قدر مردمیتر باشند، اثرشان بیشتر است. همچنان که ما می بینیم در ماه هایی مثل محرم و در ایامی همچون اربعین هیات‌های مردمی و دسته های عزاداری با خلوص و صفا شور خود را نشان می دهند و اتفاقا همین هیات های مردمی بودند که باعث شدند انقلاب پیروز شود. این کمک های مردمی در روستاها و شهرها بیشترین نقش را در 8 سال دفاع مقدس داشت.

وی تأکید کرد: 8 سال دفاع مقدس را مردم حمایت کردند. این نهضت بزرگ در ایامی همچون عاشورا و اربعین به وسیله مردم حمایت شد اولین پشتوانه‌های ما، خداوند و امام زمان (عج) بود و بعد از آنها، اگر این مردم نبودند آمریکا و استکبار جلوی ما زانو نمی زد. حالا هم این کار فرهنگی در جشنواره فیلم «عمار» باید توسط مردم و مخصوصا خانواده‌های شهدا و جانبازان حمایت شود.

آهنگران با اشاره به یک اکران ویژه در مساجد و تکایا بیان کرد: ما می خواهیم اکرانی جدید در مساجد و تکایا داشته باشیم و در این اکران ها گاهی فیلم های کوتاهی که از صدا و سیما پخش نمی شوند اما بسیار برجسته هستند، نمایش داده می شوند و من از مردم می خواهم که در این اکران ها ما را یاری کنند.

این مداح اهل بیت (ع) در پایان بیان کرد: وقتی وارد جمع بچه‌های جشنواره «عمار» شدم، دیدم که دوستان چقدر با دید باز حرکت می‌کنند و امیدوارم که این حرکت مردمی مورد خشنودی امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری قرار گیرد.

در ادامه این مراسم محمدهادی حاج کرمی دبیر اجرایی اکران‌های مردمی جشنواره فیلم «عمار» با اشاره به اکران های سال گذشته، بیان کرد: سال گذشته نخستین سالی بود که ما در همه استان ها اکران های مردمی داشتیم و اکران کننده های ما به بیش از ۳ هزار نفر بودند، در واقع سال ۹۲ مردم جلودار بودند.

وی با اشاره به چند نمونه از این اکران ها، ادامه داد: به طور مثال نجمه قیداری فرزند شهید قیداری در تهران ۲۲ اکران داشت و یا در شهرستان داراب در استان فارس حدود ۱۰۰ اکران مردمی انجام شد. ما اکران های متفاوتی از جمله اکران فیلم در نماز جمعه، مساجد و پایگاه های بسیج داشتیم و می توان گفت در این اکران ها از کودکان مهدکودک تا ریش سفیدهای محله های مختلف، پای فیلم های جشنواره «عمار» نشسته‌اند.

محمدصادق باطنی مسئول روابط عمومی جشنواره فیلم «عمار» در ادامه درباره برگزاری نشست خبری در مسجد لولاگر اظهار کرد: مسجد لولاگر در حدود ۶۰ سال سابقه حضور در عرصه های فرهنگی و هنری را دارد. این مسجد از جمله مکان هایی است که در فتنه ۸۸ بچه های آن ایستادگی کردند و انتخاب مسجد برای نشست خبری به دلیل ویژگی مردمی بودن جشنواره «عمار» است.

مسئول روابط عمومی جشنواره فیلم «عمار» در ادامه درباره هدف از اکران فیلم در این جشنواره نیز گفت: هدف ما این است که فرهنگ فیلم دیدن در بستر انقلاب رخ دهد، فرهنگی که هنر انقلاب را نمایندگی می کرد و مساجد بستر بسیاری از اتفاقات فرهنگی و هنری بودند.

در این مراسم پدر شهید حسین غلام‌کبیری از شهدای فتنه 88 درباره فرزند خود و روحیات و علاقه وی به بسیج و همچنین نحوه به شهادت رسیدن فرزندش سخن گفت. حسین غلام‌کبیری در 24 خرداد 88 زخمی  و به بیمارستان مدرس منتقل می‌شود و صبح روز 25 خردادماه 88 به شهادت می‌رسد.

کد خبر 2439535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha