پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ آذر ۱۳۹۳، ۱۶:۲۰

سردار دولتی خبرداد:

ازدحام جمعیت و ترافیک سنگین در مرز مهران/ زائران مراجعه نکنند

ازدحام جمعیت و ترافیک سنگین در مرز مهران/ زائران مراجعه نکنند

ایلام – فرمانده نیروی انتظامی استان ایلام با بیان اینکه ترافیک سنگین و ازدحام جمعیت باعث کند شدن تردد در مرز مهران شده است، گفت: حجم ترافیک ماشین ها به بیش از ۵۰ کیلومتر می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی دولتی ظهر سه شنبه در پایانه مرزی مهران اعلام کرد: هم اکنون شاهد حجم بالای تردد زوار در مرز مهران هستیم که این حجم بالا باعث شده خروج از مرز مهران به کندی صورت بگیرد.

وی بیان داشت: حجم ترافیک ماشین ها  بیش از ۵۰ کیلومتری می رسد و سیل جمعیت پیاده روی زائران بیش از ۱۵ کیلومتر طول دارد.

این فرمانده انتظامی اعلام داشت: این حجم از تردد ماشین و زائر باعث کند شدن و معطلی زائران در مرز شده است.

وی افزود: از زائران عزیز تقاضا داریم در صورتی که قصد سفر به کربلا را دارند از دیگر مرزهای زمینی کشور یعنی شلمچه و چذابه مراجعه کنند.

هم اکنون تردد فقط از طریق گذرنامه ممکن است و افرادی که دارای گذرنامه نیستند به مرزهای کشور از جمله مهران مراجعه نکنند.

سردار دولتی خاطرنشان کرد: هم اکنون افرادی که دارای گذرنامه نیستند برای خروج آنها از کشور جلوگیری می شود.

وی افزود: از زائرانی که در پایانه مرزی مهران هستند تقاضا داریم به دلیل حجم زیاد زائرین صبر و حوصله داشته باشند تا روال قانونی آنها برای خروج از کشور فراهم شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 2439607

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha