۱۹ آذر ۱۳۹۳، ۹:۳۷

عابدی به مهر خبر داد:

افزایش سرانه فضاهای ورزشی قم تا پایان برنامه پنجم توسعه

افزایش سرانه فضاهای ورزشی قم تا پایان برنامه پنجم توسعه

قم - مدیر کل ورزش و جوانان استان قم از افزایش سرانه فضاهای ورزشی قم تا پایان برنامه پنجم توسعه خبر داد و گفت: در حال حاضر سرانه فضاهای ورزشی قم ۴۰ سانتی‌متر مربع است.

حسن عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در موضوع مرتبط با احداث فضاهای ورزشی و توسعه عمرانی ورزش قم، رویکرد توسعه سرانه فضاهای ورزشی به صورت عدالت محور است و می‌خواهیم سرانه فضاهای ورزشی را به صورت عادلانه تقسیم کنیم.

وی افزود: در حال حاضر سرانه فضاهای ورزشی قم ۴۰ سانتی‌متر مربع است و باید تا پایان برنامه پنجم توسعه به سرانه هدف برسیم.

مدیر کل ورزش و جوانان استان قم گفت: تلاش برای افزایش سرانه فضاهای ورزشی قم به ۷۰ سانتی‌متر مربع تا پایان برنامه پنجم توسعه یکی از برنامه‌های اداره کل ورزش و جوانان قم است.

عابدی با اشاره به وضعیت سرانه موجود در شهر قم و روستاهای قم بیان داشت: سرانه فضاهای ورزشی موجود در شهر مقدس قم در حال حاضر در سطح پایینی قرار دارد اما سرانه فضاهای ورزشی در روستا و بخش‌های تابعه قم چیزی در حدود ۲ متر و ۸۰ سانتی‌متر است.

وی عنوان کرد: تا رساندن سرانه فضاهای ورزشی شهر مقدس قم به حد مطلوب برنامه پنجم، هم اکنون چیزی حدود ۳۰ سانتی‌متر کم داریم و امیدوارم که با تلاش‌هایی که در حال انجام است تا پایان برنامه پنجم توسعه به ۷۰ سانتی‌متر مربع برسیم.

مدیر کل ورزش و جوانان استان قم تصریح کرد: اولویت توسعه عمرانی در گسترش اماکن ورزشی در مناطق محروم یا کم‌برخوردار متمرکز شده است و در صورت توسعه عمرانی اماکن ورزشی در این مناطق وضعیت ورزش همگانی متحول می‌شود.

عابدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر چند پروژه ورزشی در شهر قم و بخش‌های تابعه در دست احداث است و با تکمیل و بهره‌برداری به موقع از این طرح‌های ورزشی، سرانه فضاهای ورزشی استان قم افزایش می‌یابد.

کد خبر 2440804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha