به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمود میرفیضی، پیش از ظهر چهارشنبه، در مراسم آغازین طرح زمستانه پلیس راه گفت: این طرح هر ساله با توجه به وضعیت جوی کشور و با همکاری نیروی انتظامی و دستگاه های ذیربط در سراسر کشور آغاز می شود، بر همین اساس برنامه ریزی لازم برای ارائه خدمات جاده ای انجام شده است.
وی افزود: با توجه به موقعیت ویژه استان، پنج هزار و ۳۰۰ کیلومتر جاده داریم که حدود یک هزار و ۶۶۰ کیلومتر آن برف گیر است.
وی بیان کرد: حدود ۴۶ گردنه و ۵۹۱ منطقه به طور ویژه باید رسیدگی شود.
سردار میرفیضی افزود: برای کاهش خسارت ها و تصادفات نیاز است از ظرفیت دستگاه های ذیربط و همچنین رسانه های برای آگاه سازی و اطلاع عموم حداکثر استفاده را برد.
وی تصریح کرد: هرچقدر پیش بینی از حوداث افزایش یابد و به نسبت اقدامات پیشگیرانه انجام شود، شاهد کاهش وقوع حوادث خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: هدایت و کنترل از مبدا موضوع مهمی است که باید توسط دستگاه ها اجرا شود و لازمه آن آموزش نکات امینی و پیش بینی حوادث است.
فرمانده نیروی انتظامی گلستان از حضور ۱۳۷ اکیپ با دستگاه های مختلف در مدت طرح زمستانه پلیس راه خبر داد و گفت: بیش از یک هزار نفر با ۳۳۷ دستگاه در این اکیپ ها خدمات رسانی می کنند.
وی اظهار کرد: با توجه به زحمات ۹ ماه گذشته، ۹ درصد کاهش مجروحین، ۲۱ درصد کاهش کشته شدگان را شاهد بودیم و بر اساس همین آمار گلستان پنجمین استان در کاهش خسارت های فوتی جاده ها است.
نظر شما