پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ آذر ۱۳۹۳، ۱۴:۲۹

وزیر نیرو اعلام کرد؛

اجرای برنامه جدید مقابله با خشکسالی/ آب و برق فعلا گران نمی‌شود

اجرای برنامه جدید مقابله با خشکسالی/ آب و برق فعلا گران نمی‌شود

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه با مدیریت مصرف می توان بر مشکلات موجود در حوزه آب به ویژه در بخش کشاورزی غلبه کرد، گفت: دولت تصمیمی در مورد افزایش تعرفه آب و برق ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مجلس شورای اسلامی، حمیدچیت چیان در خصوص برنامه های وزارت نیرو برای کنترل مصرف آب ،گفت: اعتقاد به این داریم که با مدیریت مصرف می توان بر مشکلات موجود در حوزه آب به ویژه در بخش کشاورزی غلبه کرد.

وزیر نیرو افزود: از همه مردم درخواست ویژه داریم که در موضوع مدیریت مصرف آب مسئولان را یاری کنند.

این عضو کابینه دولت با یادآوری اینکه میزان مصرف آب در ایران بسیار بالاتر از متوسط جهانی است، تصریح کرد: اگر مردم در نحوه مصرف آب  کمی توجه و دقت داشته باشند می توان این میزان مصرف را کاهش داد و کنترل کرد.

این مقام مسئول در خصوص اینکه آیا دولت برنامه ای در خصوص افزایش تعرفه آب و برق دارد، اظهار داشت: فعلا تصمیمی درمورد افزایش تعرفه آب و برق گرفته نشده است.

چیت چیان درباره اقدامات و برنامه های وزارت نیرو در رابطه با مقابله با خشکسالی و مدیریت مصرف آب در کشور تبیین کرد: از جمله اقدامات انجام شده به منظور مقابله با خشکسالی مدیریت آب های زیر زمینی است و در همین راستا کنترل آب تحویلی به کشاورزان نیز در دستور کار قرار دارد.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: بر اساس قوانین موظف هستیم تحویل آب به کشاورزان را به صورت حجمی انجام دهیم و این کار در سالهای آینده با یک برنامه‌ریزی دقیق انجام خواهد گرفت که پیش بینی می‌شود در مدیریت مصرف آب و مقابله با خشکسالی  اثرات قابل توجهی داشته باشد.

کد خبر 2441250

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha