پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۴۰

زندوکیلی خبر داد:

حمایت از دارایی‌های فکری ایده‌پردازان در بازار دارایی فکری فرابورس

حمایت از دارایی‌های فکری ایده‌پردازان در بازار دارایی فکری فرابورس

مشهد - دبیر کارگروه بازار دارایی فکری فرابورس ایران گفت: تأمین مالی و تجاری دارایی های فکری که شامل اختراعات می شود، از مزایای این بازار است و در دنیا چنین نهادی برای حمایت از ایده های نو وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی زندوکیلی بعدازظهر چهارشنبه در جشنواره منطقه ای ایده های برتر منطقه دو، یکی از اهداف تشکیل بازار فکری فرابورس را ساماندهی بازار سرمایه کشور دانست و اظهار داشت: این مجموعه در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص دانش بنیان شدن اقتصاد و قانون افتتاح بازار دارایی فکری و ارتباط بین صنعت و دانشگاه تشکل شده است.

وی با اشاره به برخی تفاوت های بین این بازار و بورس افزود: در هیچ جای دنیا ایده های نو، به صورت حقوقی حمایت نمی شوند و تنها راه حمایت از یک ایده، ثبت آن است.

دبیرکارگروه بازار دارایی فکری فرابورس ایران حقوق مالکیت فکری را به عنوان پوششی حمایتی از ایده های نو مطرح کرد و گفت: ثبت اختراع می تواند مانعی در برابر سوء استفاده از ایده ها ایجاد کرده و برای ایده پرداز حق مالکیت انحصاری به وجود آورد.

وی نظارت بر نقل و انتقال و معاملات دارایی های فکری را یکی از مزایای این بازار عنوان کرد و گفت: فرابورس ایران یک تابلوی ملی دارد که همه ایده ها در آن قابل مشاهده است.

دبیر کارگروه بازار دارایی فکری فرابورس ایران ادامه داد: تأمین مالی و تجاری دارایی های فکری که عمدتا شامل اختراعات می شود، از دیگر مزایای این بازار است.

وی با بیان این که در دنیا چنین نهادی برای حمایت از ایده های نو، وجود ندارد، تصریح کرد: در کشور، آمار و ارقام مقاله های علمی در سطحی بسیار عالی است، اما تعداد کمی از آن ها به سمت اختراعات و حتی تعداد بسیار کمتری به سمت تجاری شدن سوق پیدا می کنند.

رونمایی از دستگاه غذا ده خودکار ماهی

در پایان این مراسم از دستگاه غذاده خودکار ماهی رونمایی شد.

این دستگاه که به طور خودکار عمل غذادهی به ماهیان را طبق برنامه ریزی و استفاده از الگوریتم های غذادهی در تاریخ و زمان مشخص، انجام می دهد جهت مراکز پرورش ماهی مورد استفاده قرار می گیرد.

کد خبر 2441334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha