پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ آذر ۱۳۹۳، ۲۱:۰۵

قنادیان:

۷۶ هزار نفر در قالب بسیج هنرمندان کشور سازماندهی شدند

۷۶ هزار نفر در قالب بسیج هنرمندان کشور سازماندهی شدند

بوشهر - رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور گفت: ۷۶ هزار نفر در قالب بسیج هنرمندان کشور سازماندهی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قنادیان عصر چهارشنبه در دیدار با مسئولان استان بوشهر اظهار داشت: شاهد همکاری و همراهی خوبی از سوی مسئولان استان بوشهر به ویژه استاندار به خانواده‌های شهدا و رفع مشکلات و تامین نیازهای آنها هستیم.

وی از برگزاری کنگره بزرگداشت دو هزار و ۷۰ شهید هنرمند سراسر کشور سال آینده خبر داد و اضافه کرد: هشت کنگره تخصصی در استان‌های مختلف کشور به منظور آماده‌سازی فضا برای برگزاری این کنگره بزرگ برگزار می‌شود.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور ادامه داد: طی ماه‌های اخیر دو کنگره بزرگ شهدای هنرمند در کشور برگزار شده است که می‌توان به کنگره ۴۵۰ شهید تئاتر کشور در اردبیل و کنگره ۱۱۰ هنرمند عکاس شهید در استان یزد اشاره کرد.

برگزاری کنگره ۸۰ شهید هنرمند موسیقی در استان بوشهر

قنادیان از برگزاری کنگره شهدای هنرمند موسیقی در استان بوشهر خبر داد و افزود: تاکنون ۸۰ شهید هنرمند رشته موسیقی در کشور شناسایی شده که آثار این شهدا جمع‌آوری و امیدواریم کنگره با کیفیت مطلوبی برگزار شود.

وی با اشاره به دلایل انتخاب بوشهر برای برگزاری این کنگره گفت: با توجه به قدمت و سابقه و همچنین با توجه به اینکه موسیقی بوشهر آمیخته با موسیقی آیینی است تصمیم گرفته شد که کنگره شهدای موسیقی در استان بوشهر برگزار شود.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور اظهار داشت: برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری اردوی راهیان نور دریایی نیز در زمان برگزاری این کنگره انجام شده که موجبات افزایش کیفیت برنامه خواهد شد.

فعالیت‌های گسترده بسیج هنرمندان در بخش‌های مختلف

قنادیان یادآور شد: هنرمندان استان بوشهر اعلام آمادگی کرده‌اند و سپاه امام صادق(ع) نیز آمادگی کامل دارند و با توجه به اعلام آمادگی کامل استاندار برای همکاری، امیدواریم این کنگره با کیفیت مطلوب برگزار شود.

وی گفت: دیدار با خانواده شهدای استان بوشهر، حضور در تعدادی از گلزارهای شهدای استان و برگزاری مراسمات جانبی نیز در این کنگره پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان خاطرنشان کرد: سازمان بسیج هنرمندان کشور فعالیت چشمگیری در حوزه‌های مختلف دارد و این سازمان در هشت سال فعالیت خود تاکنون ۷۶ هزار نفر در رشته‌ها و گروه‌های مختلف فیلم، نمایش، ادبیات، شعر، هنرهای تجسمی، عکس و موسیقی سازماندهی کرده است.

کد خبر 2441537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha