پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۹:۲۴

در کهگیلویه و بویراحمد/

زمینه فعالیتهای تجاری سازی در بخش نفت و گیاهان دارویی مهیاست

زمینه فعالیتهای تجاری سازی در بخش نفت و گیاهان دارویی مهیاست

یاسوج – استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: زمینه برای فعالیت های تجاری سازی در بخش نفت و گیاهان دارویی این استان مهیاست.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی شامگاه چهارشنبه در دیدار با معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی کشور افزود: کهگیلویه و بویراحمد ظرفیتهای خوبی برای رشد و تعالی دارد و دانشگاه های آن هم اکنون از آموزش محوری به سمت پژوهش محوری حرکت کرده اند.

وی بیان داشت: هم اکنون فارغ التحصیلان دکترا و اعضای هیئت علمی زیادی در این استان وجود دارند که با ایجاد زیرساختهای پژوهشی می توانند منشأ فعالیتهای موثر پژوهشی و علمی شوند.

خادمی تصریح کرد: زیرساختها و پژوهشکده ها نباید تنها در شهرهای بزرگ متمرکز شوند بلکه شهر کوچک و مناطق کمتر برخوردار هم می توانند دارای چنین مراکزی باشند.

استاندار با اشاره به حضور موثر جهاد دانشگاهی در کشور گفت: این نهاد در سالهایی در دو بخش فرهنگی و آموزشی فعالیت می کرد و اکنون در حوزه علمی و پژوهشی منشأ خدمات زیادی بوده است.

وی بیان داشت: این نهاد در تجاری سازی پژوهش ها نقش بسیار موثری در کشور ایفا می کند.

جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد  ظرفیتهای بالایی برای توسعه دارد

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی کشور نیز در این نشست گفت: جهاد دانشگاهی هرجا کار کرده و موفقیتی به دست آورده مرهون همدلی و پشتیبانی نهادهای استانی بوده است.

امین اسماعیلی افزود: جهاد دانشگاهی نهادی خود گردان است و ۷۵ درصد منابع مالی خود را خودش تامین می کند.

وی بیان کرد: در حوزه های علمی، فرهنگی و پژوهشی در کشور به صورت خودگردان کار کردن کاری بسیار سخت است اما با تلاش همکارانمان در جهاد دانشگاهی توفیقاتی کسب شده است.

اسماعیلی اظهار داشت: جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد هم ظرفیتهای بالایی برای توسعه دارد که شکوفایی آن نیازمند حمایت مسئولین استانی است.

وی به مزیت های نسبی استان اشاره کرد و گفت: کهگیلویه و بویراحمد در زمینه های نفت و منابع طبیعی ظرفیتهای زیادی دارد.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی کشور همچنین به فعالیتهای علمی این نهاد اشاره کرد و بیان داشت: موسه رویان جهاد دانشگاهی جزء موسسات معتبر بین المللی است که نرخ زادآوری در آن بالای ۳۵درصد است.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی در استانهایی که در آن شرایط برای ایجاد چنین موسسه هایی وجود داشته باشد، سرمایه گذاری خواهد کرد.

رئیس جدید جهاد دانشگاهی استان هم در این نشست گفت: این نهاد دطرحی را برای فعالیتها پژوهشی در بخشهای گردشگری، نفت و گیاهان دارویی آماده کرده است.

شمس الله رشیدی افزود: در حوزه فرهنگ نیز این نهاد تلاش می کند به سمت تولید محصولات فرهنگی از جمله فیلم و انیمیشن برود.

وی بیان کرد: به دنبال استفاده از ظرفیتهای همه نخبگان استان برای تحقق اهداف و برنامه های این نهاد هستیم.

کد خبر 2441592

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha