پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۱۸

خالصی فرد:

توسعه صنایع در زنجان نیاز به پژوهش دارد

توسعه صنایع در زنجان نیاز به پژوهش دارد

زنجان - رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان گفت: توسعه صنایع در استان زنجان نیاز به پژوهش وتحقیق دارد بنابراین به این مهم بسیار توجه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا خالصی فرد شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران به بحث مهم پژوهش در جامعه اشاره کرد و افزود: پژوهش زیر ساخت مهم در توسعه است.

وی اظهار داشت: استان زنجان ظرفیت خوبی در حوزه صنعت دارد بنابراین باید از این موقعیت به خوبی استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه استان زنجان گفت: این استان در حوزه صنعت محصولاتی را تولید می کند که مورد استان بوده و این خود به اقتصاد استان بسیار کمک می کند.

خالصی فرد تاکید کرد: این استان به پژوهش و تحقیق نیاز مبرم دارد که در این راستا باید شرکتهای بزرگ که در حوزه صنعت فعال هستند و تولیداتی دارند با دانشگاه ها همکاری لازم را برای انجام پژوهش داشته باشند.

وی در ادامه افزود: باید بخشی از پژوهش‌های دانشگاه ها به سفارش دستگاه‌های اجرایی انجام شود و دستگاههای اجرای به دانشگاه ها اعتماد کنند.

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه استان زنجان یاد آورشد: در راستای انجام پژوهش باید از تخصص صاحبنظران در حوزه صنعت به خوبی استفاده شود.

خالصی فرد گفت: باید علم خود را درگیر تحقیق کند و برای رسیده به توسعه پایدار نیاز به تحقیق و پژوهش دارد.

کد خبر 2441604

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha