پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

19 کشته بر اثر حملات جنگنده های ارتش پاکستان به مواضع تروریست ها

19 کشته بر اثر حملات جنگنده های ارتش پاکستان به مواضع تروریست ها

حملات جنگنده های نیروی هوایی ارتش پاکستان به مواضع تروریست ها در وزیرستان شمالی 19 کشته برجا گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نق از نیشن، ارتش پاکستان از کشته شدن 19 شبه نظامی و افراد مظنون به انجام عملیات تروریستی در جریان حملات جنگنده های نیروی هوایی این کشور به مواضع تروریست ها در وزیرستان شمالی در شمال غرب این کشور خبر داد.

در بیانیه ارتش آمده است که این حملات علیه مواضع شبه نظامیان و تروریست ها در مناطق آکاخیل، ملک دین خیل و کوهی خیل در منطقه قبیله ای خیبر بوده و جنگنده های نیروی هوایی ارتش با هدف قرار دادن مواضع شبه نظامیان، تعدادی از مخفیگاه آنها را منهدم کردند.

عملیات ضرب عضب از اواخر خرداد ماه سال جاری با هدف از بین بردن شبه نظامیان در مناطق وزیرستان شمالی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

ارتش پاکستان همچنین از حدود دو ماه پیش عملیات دیگری را با عنوان عملیات خیبر یک با هدف از بین بردن شبه نظامیان در منطقه قبیله ای خیبر در نزدیکی مرز افغانستان آغاز کرده است.

کد خبر 2441881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha