پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۰۷

اتوبوسها آماده بازگرداندن زائران هستند/ احداث سالن مسافری 4500متری

اتوبوسها آماده بازگرداندن زائران هستند/ احداث سالن مسافری 4500متری

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از انجام برنامه ریزی برای بازگشت زائران اربعين حسيني خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، داود كشاورزيان ضمن موافقت با تخصیص مبلغ 14 هزار میلیارد ریال جهت بهسازی آسفالت محوطه پارکینگ پایانه مرزی شلمچه، به ضرورت اختصاص بودجه براي زيرساخت‌هاي پايانه‌هاي مرزي چزابه اشاره كرد و اظهار داشت: به منظور تسهيل روند تردد مسافران 280 ميليارد ريال اعتبار براي ساماندهي محور بستان - چزابه اختصاص يافته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین از پیگیری احداث سالن مسافري با زیر بنای 4500 مترمربع در پایانه مذکور جهت رفاه حال مسافران و زائران عتبات عالیات در آینده ای نزدیک خبر داد.

کشاورزیان تصریح کرد: برنامه‌ريزي‌هاي لازم براي بازگشت زائران فراهم شده است و اتوبوس‌ها در مرز آماده خدمات‌رساني به زائران هستند. رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي در جريان بازديد از پايانه مرزي چزابه با حضور در يادمان شهداي هويزه به مقام شامخ شهداي هويزه اداي احترام كرد.

وی همچنین در پایانه بار بندر امام خمینی (ره) با بررسی وضعیت حمل بار و بازدید از تأسیسات پایانه، سالن اعلام بار و محوطه پارکینگ کامیون‌ها درخصوص تخصیص اعتبار به میزان 3 هزار میلیارد ریال جهت تعمیر و نگهداری سالن استراحت و بخش‌هاي رفاهي رانندگان، بخشی از آسفالت محوطه همچنین سردرب و رمپ‌های ورودی و خروجی دستورات لازم را صادر كرد.

در ادامه این بازدید، رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور درجلسه‌اي با حضور مسئولان تشکل‌های صنفی رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل با آنان به گفتگو پرداخت.

گفتنی است؛ در اين بازديد مديركل دفتر فني و امور پيمانها، مديركل دفتر رياست سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي، مديركل راه و شهرسازي و مديركل حمل‌ونقل و پايانه‌ استان كشاورزيان را همراهي مي‌كردند.

کد خبر 2442102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha