هاشم آقایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تیم تکواندوی نوجوانان قم شامگاه جمعه در رقابتهای قهرمانی تکواندوی نوجوانان کشور در کرج با کسب ۲ نشان طلا و ۳ برنز به مقام سوم رسید و به موفقیتی کم سابقه دست پیدا کرد.
وی افزود: بیست و پنجمین دوره رقابتهای تکواندوی قهرمانی کشور نوجوانان پسر که با حضور ۳۶۷ هوگوپوش در قالب ۳۰ تیم با شناخت برترینها به کار خود پایان داد که تیم اعزامی قم 5 مدال از این مسابقات به دست آورد و درخشش این تیم نویدبخش آینده روشن تکواندوی قم در سطح کشور است.
دبیر هیئت تکواندوی قم گفت: در این مسابقات و در وزن دوم، علی چهرقانی تکواندوکار خوش آتیه قم در مسابقه نهایی برابر مهدی سویلمی از خوزستان به پیروزی رسید و مدال طلای قهرمانی کشور را به دست آورد.
آقایی بیان داشت: دومین مدال طلای تیم تکواندوی قم در وزن هفتم به دست آمد و علی بختیاری از قم در مسابقه فینال این وزن، برابر محمد شیردل از مازندران به برتری دست پیدا کرد و صاحب عنوان نخست و گردن اویز طلای کشور شد.
وی عنوان کرد: محمد جعفری تکواندوکار قمی در وزن سوم، محمد صفایی در وزن هشتم و محمد صادقی در وزن دهم با شکست در مسابقه نیمه نهایی، به عنوان سوم مشترک و مدال برنز رضایت دادند اما همین مدال برنز نیز برای تکواندوی قم از ارزش بالایی برخوردار است.
دبیر هیئت تکواندوی قم تصریح کرد: علی بختیاری نماینده وزن هفتم تیم تکواندوی نوجوانان قم در پایان این مسابقات از سوی کمیته فنی مسابقات به عنوان بهترین تکواندوکار کشور انتخاب شد.
آقایی خاطرنشان کرد: در رده بندی تیمی در این رقابتها تیم البرز با کسب پنج مدال طلا و یک برنز و کسب ۸۰ امتیاز قهرمان شد، تهران با دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز مقام دوم این رقابتها را بدست آورد و قم با دو طلا سه برنز و ۵۰ امتیاز به طور مشترک با مازندران در جایگاه سوم قرار گرفت.
نظر شما