به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی یارمحمدی در مراسم آغاز به کار جشنواره عرضه مستقیم کالاهای شب یلدا گفت: در جشنواره امسال عرضه کالاهای شب یلدا مواد غذایی، برنج، روغن، حبوبات، کنسرو، لوازم بهداشتی و شوینده، آجیل، خشکبار و سوغات شهرستانها عرضه می شود.
عضو هیات مدیره اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: کالاهای مورد نیاز مردم در این جشنواره با 10 تا 30 درصد تخفیف عرضه شده و 150 برند مطرح بازار در این جشنواره حضور دارند.
وی تصریح کرد: عرضه این میزان تخفیف به دلیل افزایش قدرت خرید مردم اعمال شده، البته تمهیداتی اندیشیده شده است تا کالاهای عرضه شده از کیفیت لازم برخوردار باشد.
به گفته یارمحمدی، این جشنواره از 23 تا 28 آذر ماه در مصلای تهران برپا خواهد بود و در کنار عرضه کالاهای مورد نیاز مردم در شب یلدا کالاهای اساسی همچون برنج، روغن، قند و شکر و سایر مایحتاج مردم با تخفیف های مناسب عرضه میشود.
نظر شما